Att hyra Valsarens salong

I Vårviks ”kronjuvel” Filfabriken ligger Valsarens salong. En varsamt renoverad industrilokal från förra sekelskiftet som nu har fått nytt liv och är redo att nyttjas på nytt. Konferens, loppis eller varför inte ett bröllop. Välkommen till Valsarens salong.

”Vi önskar er ett
inspirerande möte
i en unik miljö.”

Grundinformation

Valsarens salong bokas via Therése, hyresgäst på Vårvik och tillika din granne under ditt event. Som ”resident” i filfabriken har hon full koll på hur praktiska saker som av- och pålarmning går till, hur tekniken fungerar och hur brandutrymningsreglerna ser ut.

När man hyr Valsarens salong kommer den utrustad med en basutrustning. I den ingår projektor, projektorduk, två stycken ”myggor”, två stycken mikrofoner samt högtalare. Utöver den tekniska utrustningen finns även 100 stolar, fem konferensbord, två stycken ståbord och fem klädhängare med galgar. Övrig utrustning får man själv ansvara att frakta till och från lokalen.

Viktigt att veta

Den person som står för hyran av Valsarens Salong är personligen ansvarig för eventuell skada som uppstår på utrustning, möblering eller lokalen i övrigt så länge personen har nycklar och passertagg till lokalen.

Här intill ser du kostnader och kontaktuppgifter – allt du behöver för att gå vidare med din bokning av Valsarens salong.

Kostnader

  • Hyra halvdag: 6 900 kr, exkl moms
  • Hyra heldag: 9 900 kr, exkl moms

Kontaktuppgifter

Therése Johansson, Stibyrån
Email: stilbyran@gmail.com
Telefon: 073-319 59 59