Stefan Smith är egenföretagaren som väljer Kraftstaden Workspace som bas

På Kraftstaden Workspace och på Innovatum District i Trollhättan kan företagare lägga all sin kraft på sin kärnverksamhet i stället för att behöva ägna sig åt de små men tidsödande praktikaliteter som ska få en verksamhet att fungera. Inredning, kaffeautomat, reception, städning, el och IT är redan fixat.

När Stefan inte arbetar hos kund väljer han Kraftstaden Workspace som sin dagliga kontorsplats.

Smiths HR Consulting är ett av de företag som utnyttjat de många fördelar Kraftstadens Workspace innebär. Stefan Smith grundade Smiths HR, med en bakgrund som HR-chef inom GKN Aerospace och Volvo Aero. Med över 25 års erfarenhet som HR-specialist erbjuder han sina kunder värdefull hjälp inom HR, ledarskap och verksamhetsutveckling. Komplicerade och omfattande frågor som förvärv, nedläggningar, HR-transformationer, omfattande personalminskningar har blandats med praktiska personalfrågor.

– Det är viktigt att resultatet av uppdraget lever vidare också efter det avslutats och går över i förvaltning, säger Stefan som gärna delar med sig av sin kompetens, tankesätt och verktyg till uppdragsgivaren för att ge bästa förutsättningar att resultatet blir bestående, säger Stefan.

Smiths HR Consulting är startat av Stefan Smith.

– Jag är ju ute och arbetar en hel del hos kund, men det är väldigt fördelaktigt för mig att ha en bra plats att utföra mitt dagliga arbete. Att då inte arbeta hemma eller sitta själv på ett kontor utan i en stimulerande miljö där man kan träffa kollegor i samma situation är gynnsamt, säger Stefan vars gedigna erfarenheter i HR har påverkat den egna uppfattningen om vikten av att ha sociala ytor till hands att mellanlanda på.

Värdefullt för många olika företag

Coworking-konceptet passar verksamheter i olika storlekar och med olika behov. Medlemskap på Kraftstaden Workspace ger möjligheter för ensamföretagare eller frilansare som kan hyra in sig för vissa dagar. Den stora fördelen är att även om man arbetar ensam så får man kollegor i de gemensamma utrymmena, och tillgången till ett nätverk beläget mitt i händelsernas centrum.

–  För många som likt mig är relativt nya som egenföretagare är ett nätverk en otroligt bra sak. Man kanske kan sitt kompetensområde väldigt väl, men det kan vara värdefullt att diskutera och få råd kring själva företagarrollen till exempel, säger Stefan.

En av fördelarna med att arbeta i en co-workingmiljö är att ha tillgång till ett nätverk bland andra företagare och frilansare.

Kreativa miljöer viktiga

På Kraftstaden Workspace finns ytor för ostört arbete, men också lokaler för kundmöten och konferensrum. Här blir man en del av ett inspirerande och framåttänkande nätverk där erfarenheter kan delas och ger den energi som behövs för att lyfta en idé eller ett helt företag till nästa nivå.

Genom historien har just ett antal sådana platser utmärkt sig för sina spännande innovativa miljöer där nytt tänkande föds i ett nätverkande och samspel som öppnar nya världar. 1700-talets litterära salonger banade väg för ny vetenskap, filosofi och politik. Sekelskiftets Wien var en annan originell och kreativ period och alla känner till Silicon Valleys betydelse som frambärare av den teknikutveckling som i hög grad format vårt moderna samhälle. Gemensamt för dem alla är en miljö för nätverkande och möten. En miljö där idéer och utbyten är nödvändiga för att bryta ny mark. 

Jobba från Kraftstaden Workspace ibland, varje dag eller precis när du behöver

Slå dig ner hos Kraftstaden Workspace för en vecka eller månad – du bestämmer vad som passar dig bäst. Flexibelt och perfekt för hybridarbete.

 • Hyr plats efter behov
 • Ytor för tyst koncentration eller öppen, idésprudlande miljö
 • Konferensmöjligheter
 • Varva Workspace i över 30 städer
 • Blixtsnabbt wifi
 • Skrivare
 • Flexibla platser
 • Bemannad reception
 • Förvaring
 • Tyst telefonbås
 • Miljöcertifierad byggnad
 • Tillgängligt med bra förbindelser
 • Café i anslutning

Välkommen att kontakta oss

Är du intresserad av vad vi kan göra för ditt företag och hur vi kan optimera för din verksamhet? Kontakta mig direkt eller fyll i intresseanmälan nedan.

Du kanske också vill läsa om