På denna sidan samlar vi alla former av driftstörningar som kan uppstå som berör våra fastigheter eller vägen till desamma. För varje ärende ser du en kontaktperson som sannolikt vet mer än vad som nämns här. 


Avspärrning parkeringsplatser Innovatum

Nu på torsdag eftermiddag (11/2) och en vecka framåt kommer två parkeringsytor att spärras av runt Konsthallen (se bild). Detta för att underlätta för Omsorgsförvaltningen som då påbörjar vaccinering av sin personal i Konsthallens lokal.

Tack för visad förståelse!

 

210209_Avspärrning Parkering Konsthallen

 

För mer information kontakta Lisa Bengths.


Ny parkeringsyta på Innovatum

På fredag (27/11) påbörjas arbetet med en ny parkeringsyta vid infarten till Innovatum (gamla tennisbanorna). 43 asfalterade platser kommer att vara färdiga i mitten av januari, om allt vill sig väl med väder och vind.

Under arbetets gång kommer markerade parkeringsplatser (se bild nedan) tillfälligt stängas av. Tack för visad förståelse!

Avstängda platser


Risk för köbildning på Nohabgatan och Gunnar W Anderssons Passage

Under november tar Primapraktiken sig an ett nytt tillvägagångssätt kring influensavaccinering för personer i riskgrupp. De kommer under tisdagar och lördag (7/11 och 21/11) tillhandahålla en drive-thru där man enkelt kan vaccinera sig utan att behöva lämna bilen. Registrering sker utanför Nova Arena, för att sedan fortsätta fram för vaccinering utanför Primapraktikens infektionsbodar. Titta på kartan för tänkta körvägar på Innovatumområdet.

Drive-thru

Tisdagar 16.00-19.00
Lördag (7/11 och 21/11) 08.30-13.00

För information angående vaccinering eller tidsbokning var vänlig kontakta Primapraktiken i Trollhättan 0520-49 48 80 eller besök deras hemsida www.primapraktiken.se

 

Karta vaccinering drive-thru