Vi är ganska så nöjda över att kunna prata om att Gourmetkorv kommer till stan. När prisbelönta restaurangkedjan tar steget utanför Göteborg och väljer Trollhättan som första platsen att etablera sig i, är det inte utan att man blir lite extra stolt över vad som är på gång till stan.

Restaurangerna i Trollhättan blir de första i franchiseformatet – de första i raden av många om ägare Malin Talcoth får som hon vill. Målet är att öppna 70 nya restauranger runt om i Sverige.

Trollhättans franchisetagare, Rebecka Gustafsson, är taggad att slå upp portarna och presentera Gourmetkorv för Trollhätteborna. ”Vi jobbar bara med råvaror av högsta kvalitet, främst i samarbete med lokala charkuterier. Korvarna har en kötthalt på 85-95% och är utan tillsatser, kryddat med smaker från hela världen.”

Rebecka, som tillbringade mycket tid i sin barndom här, tycker det är fantastiskt att se hur staden utvecklats sedan dess och blivit mycket mer levande än från hennes tidiga minnen.

”Vi ser så stor potential i att Trollhättan är så levande, både med högskolan och det starka företagandet. Att kommunen satsar så mycket på sin stad ser vi också som väldigt positivt” förklarar hon.

IMG_2465

Nöjda signerare: Kraftstadens VD Anders Torslid, Franchisetagare Rebecka Gustafsson, Affärsutvecklare Viktor Johansson samt ägare Gourmetkorv Malin Talcoth. 

IMG_2454

Gourmetkorv kommer göra sina prisbelönta korvar tillgänglig för Trollhätteborna via sina blivande restauranger i Torgbyggnaden samt i nya kontorsfastigheten på Innovatum, byggnad 103. Öppningsdatum för båda restaurangerna är planerade till senare delen av 2020.