Information om parkering Innovatum

Bakgrund och upplägg

I denna film berättar vår VD Anders Torslid det viktigaste av det vi hade tänkt inleda ett riktigt informationsmöte med. I slutet på filmen så ställs några vanliga frågor som Anders svarar på. Skulle ni ha ytterligare frågor efter filmen, maila din fråga till info@kraftstaden.se så lägger vi ut din fråga tillsammans med tillhörande svar här på denna sidan.

Observera!

I filmen så pratar vi om att införa parkeringsavgifter på området (Detta för att reglera trafikflödena bättre, så att de som verkligen behöver en parkering får det) Vi kommer att avvakta läget med Corona och hur situationen för er hyresgäster utvecklar sig. Vi kommer INTE att införa några avgifter om flertalet företag går på knäna och försöker hålla sig över ytan när effekterna från Corona härjar. Vi vet inte hur länge vi behöver rida ut den här stormen. Till dess är avgiftsbeläggningen uppskjuten.

Tvärtom så vill vi passa på att erbjuda våra tjänster i den mån vi kan hjälpa till. Vill ni bolla, rådgöra, prata marknadsföring eller annat som vi inom våra olika yrkesroller kan bidra med, tveka inte att höra av er till oss.

Mvh Anders Torslid med personal

Nedan uppdaterar vi löpande med de frågor ni skickar in till oss
angående parkeringssituationen på Innovatum.

  • Det var otydligt i Youtube-filmen om det kostar 400kr/månad på alla parkeringar eller bara på de centrala parkeringarna? 
    Vi har skjutit fram införandet av parkeringsregleringen och ser för tillfället över olika delar gällande regleringen där månadskostnaden är en av punkterna.

  • I princip kommer ert beslut att medföra ökade kostnader för era hyresgäster (företagen). Detta ser vi som en dold hyresökning.
    Är ni bereddda att omförhandla hyreskontrakten? 
    Detta är inte en dold hyresökning och hyreskontrakt kan alltid omförhandlas vid aktuell hyresperiods utgång. Då delar av parkeringsutbudet fortsättningsvis kommer att vara gratis, ser vi inte att skillnaderna kommer att bli så stora att de påverkar hyresobjektet.