Installatörvägen 23 – 272-2 358 m2 kontor i Företagshuset Hojum

  • Exteriör Grundstenen.
  • Exteriör Grundstenen.
  • Del av fastighet Grundstenen.
  • Exteriör Grundstenen.

På Installatörvägen 23 hittar vi Företagshuset Hojum. Här är möjligheterna så gott som obegränsade och vi kan i dagsläget presentera kontorslösningar inom spannet 272–2 358 m2. Byggnaden är inhägnad, vilket begränsar möjligheterna för spontana kundbesök men det kan även ses som en trygghet.

Ett exempel på de olika ytorna som är tillgängliga är en renoverad kontorslokal om 588 m2 med fräscha ytskikt och nytt kök från 2012. Större delen av lokalen består av ett öppet kontorslandskap som utrustats med ljudabsorberande matta och akustikplattor i tak. Ventilationen är anpassad efter 100 personer inkl. datorer. I lokalen finns även ett mindre konferensrum och en handikappanpassad toalett. Lokalen är belägen på andra våningen.

Här nedan visas exempel på just nu tillgängliga ytor. Dessa går att kombinera för att skapa större ytor men kan även hyras separat beroende på hur just ert lokalbehov ser ut.

I närområdet finns det bl.a. goda kollektiva kommunikationer, restaurang, mataffär, träningsanläggning och fackhandel. Avgiftsfria parkeringsplatser utanför inhägnat område.

Kraftstaden hälsar er varmt välkomna till att boka visning av er nya arbetsplats!

Basfakta
Lokaltyp: Kontor/lager
Total yta: 272–2 358 m2
Våning: 1–2
Hiss: Nej
Skick: Behov av ombyggnad
Antal arbetsplatser: 15–190
Avdelningsbar: Ja
Tillträde: Omgående/enligt överenskommelse
Hyra: Varm-/kallhyra
Hyreskostnad: Kontakta oss för prisuppgift

  • Hus 1 - Del av plan 1.
  • Hus 1 - Del av plan 2.

Intresseanmälan