Nohabgatan 9A – En alldeles särskild möjlighet

  • Fasad som vetter mot entrén vid Erik Carlssons rondell.
  • Fasad mot söder.
  • Port i västerläge och ljusinsläpp via det karaktäristiska taket.
  • Möjlig entré från Nohabgatan.

Lokalen på Nohabgatan 9A har definitivt möjligheten att bli något alldeles speciellt för dig och dina kollegor. Här har det tidigare huserat företag som bl.a. tillverkat instrument och arrangerat event. Utformningen är unik och byggnaden är en av få på området som har träfasad. Belägen vid den norra infarten till området finns här en karakteristisk byggnad för företaget som vill skapa en unik arbetsplats för sina medarbetare.

Ritningarna här nedanför visar hur lokalen ser ut invändigt idag men även hur den skulle kunna se ut enligt den preliminära utformning som finns.

Precis som för övriga lokaler på Innovatum så är det nära till träningsanläggning, rehab, vårdcentral, konferensytor, eventlokaler, turistinformation, museum, konsthall samt lunchrestaurang. Givetvis finns även närheten till de vackra promenadstråken längs Trollhätte kanal där många tar en uppfriskande lunchjogg när förhållandena är de rätta. Lokalen ligger i direkt anslutning till fri parkering och gång/cykelvägen som knyter samman Resecentrum, Drottningtorget och Innovatum.

När bussen går som tätast kan resan till Trollhättans resecentrum, som tar endast 6 minuter, göras fyra gånger i timmen. Det är fri parkering på hela området och det finns flera laddplatser för elbilar.

Kraftstaden hälsar er varmt välkomna till att boka visning av er nya arbetsplats!

Lokaltyp: Kontor/lager
Total yta: 374–403 m2
Våning: 1–2
Hiss: Kan installeras
Skick: Behov av ombyggnad
Antal arbetsplatser: 15–23
Avdelningsbar: Nej
Tillträde: Efter ombyggnad/projektering
Hyra: Varm-/kallhyra enligt överenskommelse
Hyreskostnad: Kontakta oss för prisuppgift

Är du intresserad av kontor på Innovatum?

Kontakta Johan Stark för att få veta mer.

Intresseanmälan