Rum i Företagens Hus på Innovatum – Den flexibla lösningen med kontor från 15 m2

  • Entré och fasad mot kanalen.
  • Fasad mot söder och Innovatum Science Center.
  • Entré och uteplats mot området.

Är du på jakt efter ditt första kontor? Kanske är det dags att starta upp en filial i Trollhättan? Är du möjligtvis egenföretagare som vill verka i en miljö tillsammans med likasinnade? Det finns flera orsaker till att placera ditt kontor i Företagens Hus på Innovatum. Inte minst för placeringen i ett kokande område men också för affärsmöjligheterna som finns i ett aktivt nätverk som detta.

I Företagens Hus finns det möjlighet att hyra enstaka kontorsrum av varierande storlek. Receptionen är bemannad under dagtid. Städning och lån av konferenslokal ingår i hyran. Utöver den mängd av småföretagare som huserar här så finner man även större hyresgäster som Trygghetsrådet, Trollhättans Turistbyrå samt Nova Mat & Möten som driver konferensverksamheten i huset.

Precis som för övriga lokaler på Innovatum så är det nära till träningsanläggning, rehab, vårdcentral, konferensytor, eventlokaler, turistinformation, museum, konsthall samt lunchrestaurang. Givetvis finns även närheten till de vackra promenadstråken längs Trollhätte kanal där många tar en uppfriskande lunchjogg när förhållandena är de rätta.

När bussen går som tätast kan resan till Trollhättans resecentrum, som tar endast 6 minuter, göras fyra gånger i timmen. Det är fri parkering på hela området och det finns flera laddplatser för elbilar.

Kraftstaden hälsar er varmt välkomna till att boka visning av er nya arbetsplats!

Basfakta
Lokaltyp: Kontor
Total yta: 15–30 m2
Våning: 1–3
Hiss: Ja
Skick: Standard, normalt slitage
Antal arbetsplatser: 1-4
Avdelningsbar: Nej
Tillträde: Beroende på beläggningsgrad
Hyra: Varmhyra
Hyreskostnad: Kontakta oss för prisuppgift

Är du intresserad av kontor i Företagens Hus?

Kontakta uthyrningsansvarig Johan Stark för att få veta mer.

Intresseanmälan