arrow Created with Sketch. Tillbaka
Typer:
Kontor
Verkstad / Industri / Lager
Områden:
Innovatum District

Hela din verksamhet på ett och samma ställe.

Här finns mellan 350 och 2400 kvm kontor att tillgå tillsammans med 385 till 1400 kvm verkstad/lager. Möjligheterna i Genombrottet är oändliga i sin utmärkta kombination av kontor, lager och verkstad. De moderna verkstadsytorna i entréplan är flexibla och nås enkelt via flertalet portar. Välj mellan råformat eller färdigdesignad interiör.

Fundera på hur mycket yta du behöver av kontor resp verkstadsyta så skissar vi fram ett förslag anpassat efter vad ni behöver.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor.
Gunnar W Anderssons passage på Innovatum District.

Färdiginrett, toppmodernt och inflyttningsklart

Arkitekturen och kreativiteten har verkligen fått komma till sin fulla rätt i dessa fantastiska lokaler. Med kapacitet för 150 arbetsplatser bland öppna ytor och enorm takhöjd så finns flertalet häftiga arktiektoniska inslag. Här finns t ex. s.k konferenskuber med möjlighet att konferera både inuti och ovanpå, beroende på sekretessnivå på mötet. Ytorna är fördelade på 3 plan runt en av broarna i Gunnar W:s passage.

Placera ut er i aktivitetsbaserat landskap, använd de många smårummen till olika former av möten istället. Digitala, telefon – eller IRL.

Dessa lokaler har den perfekta mixen mellan dåtid och nutid. Effekten är snudd på fenomenal.

Fråga oss om möjligheterna.
Rymliga receptionsytor som välkomnar medan övriga lokalytor kan hålla maximal sekretess.

Snabbfakta

 • Adress: Gunnar W Anderssons Passage 25
 • Lokaltypen är kontor och verkstad/lager/utvecklingslabb
 • Total yta av 3 800 m2 (350-2 400 m2 kontor, 385-1400 m2 verkstad)
 • Våning 1 och 3 av 3
 • Tillgång till hiss
 • Gott skick, renoverat 2016
 • Cirka 40–150 arbetsplatser
 • Avdelningsbar
 • Tillträde enligt överenskommelse
 • Varmhyra (kallhyra för verkstad/lager/utvecklingslabb)
 • Kontakta oss för prisuppgift
Wow-faktor
Fenomenal utsikt i lunchrummen, båda belägna i de sammanlänkande broarna över GA:s Passage

Våra mest flexibla lokaler.

Utöver lokalernas oslagbara översiktsvinklar, fantastiska ljus och behagliga ljud så är detta förmodligen våra mest flexibla lokaler någonsin. Oavsett om det handlar om sekretessnivå, olika avdelningar som ska centraliseras men ändå i viss mån hålla fast vid sina egna grupperingar.

En av flera olika inredningsmöjligheter.
En av många olika mötesmiljöer. Möts med sekretess inuti kuben eller mer kreativt ovanpå.

Att kombinera med eller välja istället…

Ovanstående lokaler går att dela upp i flera delar alt hyra hela lokalen rakt av som den är. Vill man så finns det fler intilliggande lokaler att addera till ovanstående – eller välja i stället om man så vill. Dessa orörda råformat ger dig alla bästa möjliga möjligheter att göra stället precis som du vill ha det.

Industrilokaler i sitt bästa råformat

De öppna kontorsytorna på plan 3 innebär högt i tak med lanterniner som släpper in dagsljus via taket. Dessa lokalerna består av härlig råyta vilket gör att du som första hyresgäst har alla möjligheter att påverka utformandet från start.

Perfekta fönster att inreda med dynor och kuddar för kreativ utsiktsposition.

Kontakta mig för att prata uthyrning och lediga lokaler eller fyll i intresseanmälan ovan, så återkopplar vi. I dessa lokaler är flexibiliteten stor, liksom möjligheterna.

Obegränsad kreativitet och inspiration ryms här.
Exteriör i Genombrottet, här under en del med tak över sig.

Om lokalen

Dessa kontorslokaler ställdes iordning under 2016 i projekt Genombrottet. Skicket är gott och utformningen är för effektiva team som arbetar gränsöverskridande. Vi rekommenderar att ni är en grupp om 20–35 personer för att den här lokalen ska komma till sin rätt. Placeringen är central med gott skyltläge och nära till allt som Innovatum District har att erbjuda.

Omgivning

Precis som för övriga lokaler på Innovatum District så är det nära till träningsanläggning, rehab, vårdcentral, konferensytor, eventlokaler, museum, konsthall samt lunchrestauranger. Givetvis finns även närheten till de vackra promenadstråken längs Trollhätte kanal där många tar en uppfriskande lunchjogg när förhållandena är de rätta.

Service

När bussen går som tätast kan resan till Trollhättans resecentrum, som tar endast 6 minuter, göras fyra gånger i timmen. Det är fri parkering på hela området och det finns flera laddplatser för elbilar.

Levande industrihistoria

För att hedra mannen som tog beställningen till Trollhättan döptes gatan som idag går igenom Genombrottet till Gunnar W Anderssons Passage. Och med infart från både Åkerssjövägen och Nohabgatan är det enkelt att hitta dit.