arrow Created with Sketch. Tillbaka
Typer:
Kontor
Områden:
Innovatum District

Fantastisk lokal med stor yteffektivitet.

På plats i en av Genombrottets broar utgår du från en av områdets bästa positioner. Strålande skyltläge mot både Nohabgatan och Gunnar W Anderssons Passage.

Välkommen att boka tid för visning.

Öppen miljö och högt i tak. För ca 20-35 personer.

Dessa kontorslokaler ställdes iordning under 2016 i projekt Genombrottet. Skicket är gott och utformningen är för effektiva team som arbetar gränsöverskridande. Vi rekommenderar att ni är en grupp om 20–35 personer för att den här lokalen ska komma till sin rätt. Placeringen är central med gott skyltläge och har nära till allt som Innovatum District har att erbjuda.

Snabbfakta

  • Adress: Gunnar W Anderssons Passage 3
  • Lokaltyp: Kontor
  • Total yta: 530 m2
  • Våning: 3 av 3
  • Gott skick, renoverat 2016
  • Cirka 20-35 arbetsplatser
  • Ej avdelningsbar
  • Tillträde enligt överenskommelse
  • Varmhyra
  • Kontakta oss för prisuppgift
arrow_back arrow_forward

Något utöver det vanliga

Projektet Genombrottet har inneburit 8 000 nya m2 på området och vi har sett befintliga hyresgäster utöka sina verksamheter samtidigt som nya företag har valt att slå ner sina bopålar här. Här går historia och nutid gemensamt in i framtiden med moderna arbetsplatser.

Eftersom det finns få väggar i dagsläget i detta öppna landskap så är flexibiliteten stor. Välj mellan aktivitetsbaserat eller fasta platser, eller skapa olika sektioner anpassade för olika state of minds.

Viktor Johansson, affärsutvecklingschef på Kraftstaden.

Om lokalen

Dessa kontorslokaler ställdes iordning under 2016 i projekt Genombrottet. Skicket är gott och utformningen är för effektiva team som arbetar gränsöverskridande. Vi rekommenderar att ni är en grupp om 20–35 personer för att den här lokalen ska komma till sin rätt. Placeringen är central med gott skyltläge och nära till allt som Innovatum District har att erbjuda.

Omgivning

Precis som för övriga lokaler på Innovatum District så är det nära till träningsanläggning, rehab, vårdcentral, konferensytor, eventlokaler, museum, konsthall samt lunchrestauranger. Givetvis finns även närheten till de vackra promenadstråken längs Trollhätte kanal där många tar en uppfriskande lunchjogg när förhållandena är de rätta.

Service

När bussen går som tätast kan resan till Trollhättans resecentrum, som tar endast 6 minuter, göras fyra gånger i timmen. Det är fri parkering på hela området och det finns flera laddplatser för elbilar.

Är du intresserad av lokaler i Gunnar W Anderssons passage?

Kraftstaden ser fram emot att få höra om just din situation!
Kontakta Viktor Johansson för att prata uthyrning och lediga lokaler eller fyll i intresseanmälan nedan, så återkopplar vi.

Levande historia

För att hedra mannen som tog beställningen till Trollhättan döptes gatan som idag går igenom Genombrottet till Gunnar W Anderssons Passage. Och med infart från både Åkerssjövägen och Nohabgatan är det enkelt att hitta dit.