arrow Created with Sketch. Tillbaka
Typer:
Kontor
Områden:
Innovatum District
Yta:
187 m²

Kontorslokal i Trollhättan

Vi erbjuder en inflyttningsklar kontorslokal på 187 kvm med entré på Nohabgatan. Lokalens läge på Innovatum District i Trollhättan är en plats som har sin grund i innovativt entreprenörskap, då precis som nu. När du slår ner dina pålar här så hyr du inte bara en lokal, du blir en viktig del av en puttrande, sjudande och aktiv samhörighet.

Mötesrum med två stolar och ett bord. Rummet har tegelvägg och belysning i taket. Fönster mot Nohabgatan.
Vy över kontorets entrédel med soffa, ljuddämpning och stora fönster. Högt i tak.
Tillträde

Enligt överenskommelse

Adress

Nohabgatan 11D, Trollhättan

Nyrenoverad kontorslokal där det bara är att köra i gång er verksamhet. Ni behöver bara tänka på att boka flytten av era egna möbler.

Fin kombination med bevarade tegelväggar i original blandat med modern funktionalitet. Fönster mot Nohabgatan ger fint ljusinsläpp.

På två våningar är kontorslandskap, 2 konferensrum, pentry, städförvaring, kapprum och WC fördelade.

Om lokalen

Lokaltyp
Kontor

Byggår
1900

Läge
Södra centrum, Trollhättan

Tillgänglighet
2-plan. Entré i markplan.

Status
Ledig

Parkering
2h fritt. Elladdning finns.

Grannar
Odosolutions, T-engineering, Granitor, Rejlers, Remember Me, Leissner Data, Arkitektkopia m fl.

En riktigt trevlig lokal som ni kan sätta er egen prägel på. Lokalen ligger mitt i hjärtat av Innovatum District där det bubblar av företagande och myllrar av kreativitet. Dessutom har ni nära till kanalen och fina promenadslingor.

Välkommen att kontakta mig för visning.

I området

Innovatum District är historisk mark i Trollhättan som idag är ett välmående kluster av både näringsliv, besöksmål och privata bostäder. Här arbetar över 2000 personer, i över 200 olika företag.

I området finns det tillgång till två lunchrestauranger, ett bageri och en livsmedelsbutik.

Besökare

Bra förbindelser

Event

Bra förbindelser

Mindre än en minut från busshållplatser och parkering. Bussen mellan Trollhättans resecentrum och District, tar endast 6 minuter, och går fyra gånger i timmen. Det är fri parkering på hela området och det finns laddplatser för elbilar. Nära E45.

Läget

Lokalen ligger på Innovatum District, har två våningsplan och entrén vetter mot Nohabgatan. Här är ni ett stenkast bort från konferenslokaler, kultur, konst, co-workingkontor, restauranger, förskola och livsmedelsbutik. Parkera cykeln i ett av många cykelställ eller hyr cykelgarageplats.

Eventarena och besöksmål

En skön mix av kultur, industriarv och entreprenörsanda hör till Innovatum Districts starkaste locktoner. Alla de aktiviteter och event som anordnas här bidrar till den sköna atmosfären som bör upplevas på plats för att helt förstå känslan.

Välkommen att kontakta oss

Kraftstaden ser fram emot att få höra om just din situation. Kontakta Marcus direkt eller fyll i intresseanmälan nedan, så återkopplar vi.