arrow Created with Sketch. Tillbaka
Typer:
Restaurang
Områden:
Innovatum District
Yta:
187 m²

Restauranglokal i toppläge, Trollhättan

Välkommen till Innovatum District! Här kan vi nu erbjuda en nyckelfärdig lokal för restaurang- eller lunchverksamhet. Lokalen är 187 kvm och belägen i stort kontorshus, där det under kontorstid är stort flöde i fastigheten. Restaurangen har bra ljusinsläpp och stora skyltfönster mot Nohabgatan och entrén till byggnad 103.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Adress

Nohabgatan 14, Trollhättan

Restauranglokal med ett kanonläge med bra kommunikationer. Både högt i tak och hög trivselfaktor på en trevlig del av Innovatum District. Lokalen ligger lättillgänglig på första plan i miljöcertifierade byggnad 103 som stod klar 2020. Detta är ett tillfälle ni inte får missa! Allt är nytt och fräscht och det är bara att köra i gång er verksamhet.

Restaurangen har bra ljusinsläpp och stora skyltfönster ut mot Nohabgatan och södra entrén. Utrustning och inredning medföljer lokalen men går att anpassa relativt fritt i dialog mellan hyresvärd och hyresgäst. Möjlighet finns också att expandera med uteservering.

Här finns möjlighet att utveckla ert restaurangkoncept. Vi som hyresvärd välkomnar gärna att restaurangens inriktning ligger nära det asiatiska köket, som blir ett bra komplement till bredden som eftersträvas på Innovatum District.

arrow_back arrow_forward

Om lokalen

Lokaltyp
Restaurang

Byggår
2020

Läge
Södra centrum. Lättillgängligt varuintag från lokalens baksida.

Tillgänglighet
1-plan. Tillgänglighetsanpassad.

Status
Ledig

Miljöcertifiering
Silver

Parkering
2h fritt. Elladdning finns.

Grannar
Almi, SEB, Innovatum Science Park, AFRY, Rejlers m fl.

Välkommen att ta fram din nya restauranglokal tillsammans med oss! Här finns ett välutrustat kök med eget varuintag. Lokalen är placerad mitt i hjärtat av Innovatum District där det bubblar av företagande och myllrar av kreativitet och hungriga besökare.

Välkommen att kontakta mig för visning.

I området

Innovatum District är historisk mark i Trollhättan som idag är ett välmående kluster av både näringsliv, besöksmål och privata bostäder. Här arbetar över 2000 personer, i över 200 olika företag.

I området finns det tillgång till tre lunchrestauranger, ett bageri och en livsmedelsbutik.

Besökare

Bra förbindelser

Event

Läget

Restauranglokalen ligger lättillgänglig på första plan i miljöcertifierade byggnad 103 som stod klar 2020. Närmaste grannar blir bland andra företag med global arena, en medelhavsinspirerad restaurang, co-workingkontor och livsmedelsbutik.

Bra förbindelser

Mindre än en minut från busshållplatser och parkering. Bussen mellan Trollhättans resecentrum och District, tar endast 6 minuter, och går fyra gånger i timmen. Det är fri parkering på hela området och det finns laddplatser för elbilar. Nära E45.

Eventarena och besöksmål

En skön mix av kultur, industriarv och entreprenörsanda hör till Innovatum Districts starkaste locktoner. Alla de aktiviteter och event som anordnas här bidrar till den sköna atmosfären som bör upplevas på plats för att helt förstå känslan.

Med utsikt över Innovatum District från trappa vid sidan på byggnad 103.

Välkommen att kontakta oss

Kraftstaden ser fram emot att få höra om just din situation. Kontakta Marcus direkt eller fyll i intresseanmälan nedan, så återkopplar vi.