Kunskap föder kunskap. Ett och ett blir tre. Eller kanske 4,5. Exakt så är det på Innovatum. Allt kan hända. Och tillåts göra det.

Gemenskapen

”Om du vill köra fort, åk ensam. Om du vill ta dig långt, kör tillsammans.” Gemenskap är en kraft. Och den finns på Innovatum District.

Nätverkandet

Ska du skaffa dig ett enda nätverk, gör det på Innovatum. Allt finns i kontoret intill, eller runt hörnet. Kunskapen, klappen på axeln, engagemanget, entreprenörerna.

Strategiska läget

Trollhättan. Den strategiska betydelsen har alltid funnits här. Nuförtiden har staden även svart bälte i många andra discipliner, som inte bara hänger ihop med geografin.

Kraftstaden Workspace

Workspace är ditt flexibla arbetsrum i vårt ny co-workingkoncept. Din tillflyktsort när du vill ha inspiration och stimulans. En plats där du knyter nya kontakter och byter erfarenheter samtidigt som din idé lyfter.

Här hyr du plats efter behov.

Läs mer arrow_forward

Innovatum District – företagspark och besöksmål

Innovatum District andas utveckling och framåttänk. Det är här de nya idéerna föds och de spännande lösningarna växer fram. De som ska bredda och stärka näringslivet i Västsverige.

Och utveckla människor.

Läs mer arrow_forward

Varför Trollhättan?

Unik med sin mångfald och mix mellan klassisk industri och högteknologi. Trollhättan har kraften i ryggraden och högteknologi i blodet. Här räds man inte för utveckling och omställning. Man banar väg för nya idéer och ett entreprenörskap med framåtanda.

Se varför arrow_forward

Vi skapar rum efter dina unika behov

Kraftstaden Fastigheter arbetar alltid för att snabbt hitta ändamålsenliga lokaler till nuvarande och blivande hyresgäster.

play_arrow
Upplev kraften bakom Trollhättan

Vill du veta mer?

Kraftstaden Fastigheter utvecklar, bygger och förvaltar lokaler som företag kan växa i. Vi älskar när det går bra för våra hyresgäster!

Är du intresserad av vad vi kan göra för ditt företag och hur vi kan optimera för din verksamhet? Kontakta Viktor så hjälper han dig. Välkommen!