Om Kraftstaden Fastigheter
vore en person…

Kraftstaden Fastigheter är 2760 år och är 25% kvinna och 75% man.
Jag är gift, sambo, ensamstående och har arbetat med fastigheter i cirka 400 år men är fortsatt pigg och framåt.

Mig kan man lita på!

Jag är omtänksam, noggrann, lojal, sympatisk, glad, social, engagerad, effektiv, hjälpsam, plikttrogen – mig kan man alltid lita på! Jag är bra på att lösa problem som uppstår, är målinriktad, händig, engagerad och seriös. En del ser mig som påhittig och nödlösningarnas mästare. Jag analyserar gärna och ofta, och är en nyfiken person som gillar sport och älskar att ha roligt. Ganska lättroad och spontan faktiskt.

Jag bor mestadels i Trollhättan men spenderar även tid på andra platser i närheten men det är inga problem, för jag har stärkt Trollhättans konkurrenskraft sedan 1908 och fortsätter att arbeta målinriktat för att få Trollhättan att växa.

Mina karaktärsdrag är svåra att specificera då jag är lång och kort på samma gång med stor färgvariation på ögon och hår – här finns en blandning av det mesta. Jag brinner för familjen, miljön och jämlikhet. Hållbarhet, forskning, utveckling och humanism ligger mig också varmt om hjärtat. Jag vill bidra till att ta hand om varandra bättre, hjälpa utsatta grupper i samhället och fokusera på barnen som är vår viktigaste tillgång.

Världsmedborgare

Jag är uppvuxen på olika ställen i Sverige och runtom i världen. Mitt ursprung är världsmedborgare och jag drivs starkt av mänskliga rättigheter och allas lika värde. Jag har flertalet språk i min portfölj, där vissa är mer unika än andra. Jag pratar flytande engelska, dalsländska, swahili, tyska, arabiska, norska, sydkoreanska, finska och ungerska men jag kan även ta mig fram på mindre välslipad franska, spanska, italienska, jyska och cirka ett tjugotal lokala afrikanska språk. Jag kan också hela alfabetet i teckenspråk flytande, samt behärskar bebis- och möta-gulliga-hundar-språket alldeles utmärkt.

Jag pratar flytande engelska, dalsländska, swahili, tyska, arabiska, norska, sydkoreanska, finska och ungerska och behärskar bebis- och möta-gulliga-hundar-språket alldeles utmärkt.

Coola Tanja som rest över världen som motorman.
Varför inte klä ut sig när tillfälle ges.
Andreas letar efter bästa våfflan.
Bilintresset är stort på Kraftstaden.
Hundkärlek finns det gott om hos oss.
Renovering och retro ligger Janne varmt om hjärtat.

Erfarenhet från många branscher

Jag har lång erfarenhet av andra arbeten som har utvecklat mig och lagt grunden till den jag är idag. För att nämna några som satt sin prägel; radioprogramledare, undersköterska, DJ, swahilitolk, entreprenadingenjör, formgivare, snickare, kalkylator, skadedjurstekniker, säljare, platschef NCC,  skådespelare, målare, ungdomslots, oljesanerare, rekvisitatillverkare, vårdare, byggprojektledare i Tanzania, vvs-ingenjör, au-pair, affärsbiträde, elektriker, mekaniker, träskoförsäljare på Sandgrens Clogs, fastighetsmäklare, truckförare, tidningsförsäljare, slottstäderska, projektkoordinator, operativ inköpare, CNC-operatör, motorman, byggnadsingenjör, operativ projektledare, krögare och många fler. Med andra ord, ett ben i många olika branscher.

Resa är min grej

Jag älskar att resa och har besökt exotiska platser runt om i världen och kan med nöje rekommendera några av dem: Kroatien, Japan, Bulgarien, New York, Cypern, Dubai, Bettna, Lotimor i sydöstra Syd Sudan, Sri Lanka, Italien, Hawaii, Florida, Murmansk i Ryssland, Pajala, Egypten, Monterrey i Mexiko och Kuala Lumpur.

Saker som känns främmande för mig

Mitt rättspatos är stort och jag drivs av omhändertagande och värme. Därför är avundsjuka, rasism, orättvisa, miljöförstöring, utanförskap, girighet, förtryck, segregation, främlingsfientlighet, bakåtsträvan, elakhet, förnekelse och att vara småsint främmande för mig. Jag har även svårt att förstå mig på lutfisk, bungyjump, fallskärm, klappa spindlar och chokladhatare, helt obegripligt.

Dennis i Sydsudan
Äventyr i kajaken
Barn och natur älskar vi
På väg mot jobb inför Alliansloppet
Utsikt över Matera i Italien
Hav och båt, ja tack!

Mat i alla de former

Jag älskar mat och har dolda talanger gällande matlagning och bakning. Jag kan faktiskt laga soppa på en spik. Om jag bara fick äta en sak i resten av mitt liv skulle jag äta mango, italiensk mat, torrostade jordnötter, nudlar, ägg, pizza, oliver, ris och kyckling, fisk, frukt, korv och bröd, Wallenbergare med mos, grillat, havregrynsgröt, karelsk stek, nutella, bröd, Thaimat och kål. En person med många preferenser helt enkelt!

Tack för mig och hoppas vi ses!

Ja tack! Gärna en karelsk stek, nutella, italienskt, Wallenbergare, bröd, pizza mango eller kål.