Kaffepaus

Vi vill informera er om att Trollhättans Tomt AB bytt namn till Kraftstaden Fastigheter Trollhättan AB.

Bolaget har kvar samma organisationsnummer, telefonnummer, postadress och besöksadress. Det är alltså ingen förändring i den juridiska personen.
Utöver namnet ändras också våra mejladresser. Istället för förnamn.efternamn@trollhattan.se byter vi till förnamn.efternamn@kraftstaden.se
Den gemensamma mejladressen blir info@kraftstaden.se istället för tomtab@trollhattan.se

Varför byter vi namn?

Trollhättans Tomt AB är ett missvisande namn för bolagets nuvarande verksamhet. Vi har inga tomter! Kraftstaden Fastigheter Trollhättan AB beskriver bättre vad bolaget arbetar med. Kopplingen till Trollhättan och stadens handlingskraft betonas och det stöder företagets vision: ”Miljöer där alla får plats att växa”

Hur påverkar detta er som leverantörer eller samarbetspartners?

Det är ingen förändring för våra leverantörer och samarbetspartners förutom att brev, avtal och fakturor ska ställas till Kraftstaden Fastigheter Trollhättan AB. Alla befintliga avtal är fortsatt giltiga och det är endast vid omförhandling eller nytt avtal som vi uppdaterar med det nya namnet.
Vi ber våra leverantörer uppdatera vår fakturaadress med det nya namnet. Samtidigt kan vi passa på att informera om att vi gärna tar emot fakturor i Svefakturaformat (däremot inte pdf-fakturor på mejl).
De gamla mejladresserna kommer att fungera parallellt med de nya under en övergångsperiod.

Vid eventuella frågor

Vid frågor kan ni höra av er till era vanliga kontaktpersoner hos oss eller mejla till info@kraftstaden.se
Med vänliga hälsningar
Kraftstaden Fastigheter Trollhättan AB
Åkerssjövägen 20, Box 953, 461 29 Trollhättan
Telefon: 0520 47 45 50
Webb: kraftstaden.se
Epost: info@kraftstaden.se
Org. nr. 556008-8535