Kraftstaden Workspace

– flexibelt co-working när det är som bäst.

Sitt här på plats i händelsernas centrum i nybyggda kontorshuset på Innovatum ibland, varje dag eller precis när du behöver. Du hyr en plats vid ett skrivbord, vilket som helst där det finns plats. 

WS_logo_sv

Just nu: 245 kr/vecka för paket #1 samt 320 kr/vecka för paket #2! Erbjudandet gäller t o m 31/1 2021)

Blurred motion of male and female businesspeople walking down hallway contrasted by still and careful debate of new ideas in the conference room.

På Workspace vill du vara för energin och det viktiga utbytet av erfarenhet och kontakter. Här får du saker att verkligen hända. Oavsett om du snickrar på en affärsidé, är egenföretagare, en del av ett större bolag eller om du bara är nyfiken hittar du garanterat din plats hos Workspace.

Välkommen till ett co-workingkontor med gemenskap som kraft. Det finns flera möjligheter för dig som vill bli en del av Workspace. Kanske vill du ha ditt kontor här permanent eller komma hit då och då? Kika nedan och hitta ett alternativ som passar dig.

  • Workspace. Workspace coffee
  • Man sitting back in an office. Man sitting back in an office
  • Coffee break at business meeting. Coffee break at conference meeting. Business and entrepreneurship.
Paket #1
För dig eller er som önskar att att ta del av grundutbudet i Workspace. Ha tillgång till en arbetsplats med wifi utan att ha ett fast kontor. Slå dig ner i den mer aktiva Business Loungen eller dra dig undan till den lugnare ytan i vår Focus Area. Oavsett blir du en del av ett sammanhang, en del av Innovatumområdets entreprenörsanda som inte går att ta miste på. Pris: 490 kr/veck
Paket #3
Du sitter i eget kontor tillsammans med startupbolagen i en perfekt mix av startups, entreprenörer och kreatörer att byta insikter, kunskap och kontakter med. Vi blir ett kontor med gemenskap som kraft. Föreläsningar, mingel och event är en del av vår pulserande vardag. Pris: 4 290 kr/månad (1073 kr /vecka)
Paket #2
För dig eller er som önskar att vara en del av Workspace utan att ha fast kontor men med möjlighet att sitta i i vårt kontorslandskap och även ha tillgång till konferensrum. Du blir också inbjuden till event fyllda med kunskap, nya insikter och nya kontakter och blir en viktig del av vårt rejäla nätverk. Pris: 564 kr/vecka det första året, sedan 640/vecka

Hör av dig

…om du har frågor eller vill komma och kolla in ytorna. Låt oss ta ett förutsättningslöst möte och lyssna av vad ni är ute efter. Kontakta johan.stark@kraftstaden.se  0520-47 45 62 för att boka tid.

Sälj

Coronastyle

Självklart anpassar vi verksamheten och lokalen utifrån corona. Vi sitter med avstånd, gör saker lite annorlunda men fortsätter nätverka och skapa möjligheter. I tider som dessa känns det än viktigare. Och vi vet att många smarta, kreativa lösningar tar form just nu. Spännande tider alltså. Och vill du ha en visning av kontoret när det är mindre folk på plats, säg till så ordnar vi det.