Fastigheter och lokaler

Kraftstaden Fastigheter är ett personligt fastighetsbolag.
Genom att jobba nära våra hyresgäster skapar vi trygghet och långsiktighet.
Och – vi älskar att växa tillsammans med företagen som huserar i våra fastigheter.


Vi driver utveckling på olika sätt i vår tänk och i vårt uppdrag. Vi brinner för att utvecklas för våra kunder och för att utveckla Trollhättan.

Vi får Trollhättan att växa arrow_forward

Bygga

Kraftstaden har länge varit i framkant när det gäller ny eller ombyggnation. När vi bygger nytt är miljöeffekten en viktig faktor som vi tar hänsyn till.

Pågående byggprojekt arrow_forward

Förvalta

Att få en personlig service är viktigt och därför är det vår egen personal som både förvaltar och sköter driften på våra fastigheter.

Vem förvaltar fastigheten arrow_forward

olika lokaler för olika behov

Våra fastigheter

Vi har fastigheter på olika platser i Trollhättan. Allt för att kunna möta företagens olika behov.

Kraftstaden Fastigheter arbetar nära och långsiktigt med våra fastigheter i Trollhättan och genom att jobba nära med våra hyresgäster skapar vi trygghet och långsiktighet.

Kika in här om du vill få en överblick över alla våra fastigheter och dess nuvarande verksamheter. Du kan enkelt filtrera på just det som intresserar dig eller välj att gå direkt till området du är intresserad utav.

vi hjälper dig att hitta rätt

Lediga lokaler

Vi erbjuder allt ifrån industri-, lager- och verkstadslokaler till kontors- och utbildningslokaler.

På den här sidan hittar du våra lediga lokaler, information om kommande lokaler och hur du går tillväga för att skicka in en intresseanmälan som är utformad efter just ditt lokalbehov.

vi anpassar efter era behov

Lokalanpassningar

För att forma en bättre arbetsplats behöver lokalerna ibland ändras efter era behov. Som hyresgäst hos oss har du mycket att säga till om vad gäller utformningen av dina lokaler och vi har både fysiska och ekonomiska möjligheter att hjälpa till.

trollhättans nya stadsdel

Vårvik

Kraftstadens roll på Vårvik ska vara både bevarande och utvecklande. Vi ansvarar parallellt för att bevara den historiska miljön och samtidigt skapa plats för framtidens samhälle och människor. Vår roll på Vårvik blir att bidra till Trollhättans attraktionskraft som stad.

en mötesplats av rang

Innovatum District

Innovatum District i Trollhättan är en av Sveriges främsta mötesplatser och ett ledande utvecklingscentrum för tillväxt, forskning och upplevelser.

Här finns framtidens produkter, uppfinningar, tjänster och idéer.

FLEXIBELT CO-WORKING

Workspace

Workspace är ditt flexibla arbetsrum. Din tillflyktsort när du vill ha inspiration och stimulans. En plats där du knyter nya kontakter och byter erfarenheter samtidigt som din idé lyfter.

Här hyr du plats efter behov.