Vi vet vad som är viktigt
för våra hyresgäster

För oss är det viktigt att kunna tillhandahålla en god service och hålla en nära kontakt med våra hyresgäster.
Vi försöker vara lyhörda för krav och önskemål vilket tillsammans med vårt stora antal fastigheter
innebär att vi kan erbjuda flexibilitet då hyresgästers behov förändras.


Hör vad våra hyresgäster har att säga om samarbetet med Kraftstaden.

Läs mer arrow_forward

Lediga lokaler

Se vad som är ledigt i Kraftstadens utbud just nu.

Vakanser arrow_forward

Kontakta oss

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring vår verksamhet.

Kontakta Kraftstaden arrow_forward

Personlighet och omtanke

För oss är det viktigt att skapa rätt förutsättningar för din verksamhet i ändamålsenliga lokaler, som också håller över tid.

Dessutom älskar vi att vara i framkant med projekt utöver det vanliga. I samarbetet med oss kan du känna dig trygg. Du kan lugnt fortsätta fokusera på din egen verksamhet medan vi hittar lokalen till dig. Den bästa lokal Trollhättan kan erbjuda dig. En lokal perfekt för din verksamhet.

Vi har ett brett utbud

Vi erbjuder ca 450 000 kvm industri-, kontors- och utbildningslokaler samt lokaler för offentlig verksamhet fördelade på kommunens samtliga verksamhetsområden, framförallt inom näringslivssektorn.

Du hittar våra lokaler och fastigheter i attraktiva lägen runtom i Trollhättan.

Miljöbyggnad

Miljö- och energifrågor får allt större fokus i vårt samhälle och vi vill självklart vara med och bidra genom att göra det vi kan för att minska belastningen på vårt klimat.

Under senare år har våra nybyggnationer byggts enligt miljöcertifieringssystemet Miljöbyggnad med mål att nå totalbetyget silver.

Vi gör allt för våra hyresgäster

Vi kan fastigheter. Kraftstaden Fastigheter och vi som arbetar på företaget har över 400 års erfarenhet av fastigheter och förvaltning.

Att få en personlig service är viktigt och därför är det vår egen personal som både förvaltar och sköter driften på våra fastigheter. Vi utgår från Innovatum District så vi finns alltid nära till hands om du skulle behöva hjälp med något.

Vi på älskar fiffiga lösningar som gör att du kan fokusera på det du ska. Därför vill vi med våra lokaler skapa bättre förutsättningar för företag som är redo att satsa på framtiden.

Lokalanpassningar arrow_forward

Mobilitet

Vi arbetar för en hållbar mobilitet och har tagit fram en handlingsplan på kort och långt sikt, där vi sett över tänkbara möjligheter
som följer de krav och riktlinjer som ställs på oss alla.

Läs mer arrow_forward

Byggprojekt

Vi utvecklar, bygger och förvaltar för att stärka våra kunders konkurrenskraft. Ta del av våra spännande projekt med fokus på att förvalta och växa.

Se vad vi har på gång arrow_forward