Vad säger våra hyresgäster?

Ord från våra hyresgäster

Vi vill att våra hyresgäster ska känna sig omhändertagna och sedda.
Att vi som fastighetsägare tar ansvar och är lyhörda. Att vi genom nära samarbete
och gott bemötande möter framgång tillsammans. Vi älskar när det går bra för våra hyresgäster!

Läs om hur vi tillsammans hittade rätt i deras nya lokaler, hur de trivs och hur samarbetet med Kraftstaden har fungerat. I vissa fall har processen varit längre där större anpassningar har gjorts men ett roligt arbete för både hyresgäst och fastighetsägare.

Samarbetet med Kraftstaden har funkat jättebra. Vi är väldigt nöjda och använder Kraftstaden som referens vid samarbete med andra hyresvärdar. En fantastisk hyresvärd.

Lars-Ove Hedin – Ägare Acrius

Vi på NOVA Mat och Möten har varit hyresgäst på Innovatum District i över 10 år. Vi ser hur området har växt och utvecklats på ett mycket positivt sätt där vi som event och serviceföretag inom måltid och möten hittat flera av våra betydande kunder på Innovatum District.

Per Olofsson – Verksamhetsansvarig, NOVA Mat & Möten

Kraftstaden erbjuder fina lokaler på ett spännande område som näst intill liknar en egen liten stadsdel. Här erbjuds en mångfald med flera olika restauranger att välja på.

Det är ett spännande område att vara verksam på och vi har haft vår lokal här sedan 2006. Om vi behöver få något fixat så är det enkelt att anmäla och det följs upp på ett snabbt och proffsigt sätt, alltid med ett leende.

Monica Sjökvist – Remember Me
Välkommen till Innovatum District!
Kalaboden finns i Gunnar W Anderssons Passage

Det känns väldigt spännande att öppna på Innovatum District! Vi har letat ganska länge efter en bra lokal i Trollhättan men har inte riktigt klickat rätt tidigare. Här på Innovatum District kändes det helrätt i ett område som ständigt är under utveckling

Stina Skoogh-Berglöf – Delägare Kalasboden

Det känns jättebra att få komma till Torgbyggnaden! Det har funnits en efterfrågan av vår verksamhet i centrum och det har funnits en önskan från vår sida att bredda oss. Här kan vi bidra till ett levande centrum och har förutsättningar att kunna förverkliga våra planer fullt ut, vilket är spännande.

Minna Chessa – Delägare Godhem Sour
Godhem Sour Café & Bar har ett stort och varierat utbud

Den bästa fördelen med vårt nya kontor i Byggnad 103 är kommunikationsvägarna men också ett bra inomhusklimat och öppna landskap samt miljötänket som är genomsyrar hela projektet. Hållbarhet är en viktig del i vår vardag och vi arbetar aktivt med att bli bättre hela tiden.

Anette Kaisla – Country manager på Nutra Q

Med denna satsning på ett nytt modernt kontor i en spännande miljö visar vi att Trollhättan är långsiktigt viktigt för ÅF. Genom att samla vår kompetens inom Infrastruktur, Energi och Fordonsindustrin under samma tak så skapar vi en utmärkt plattform för att utveckla framtidens hållbara mobilitetslösningar och smarta städer.

Martin Öman – Head of Business Area Automotive AFRY

Eftersom hållbarhet är en del av ÅF:s affärsstrategi och en förutsättning för hela ÅF:s verksamhet passar det oss perfekt att flytta in i miljöklassad byggnad, där även en del av energin kommer att produceras med solceller på taket.

Johan Tärbo – Office Manager AFRY

Working
AFRY har kontor på de tre översta våningarna i Byggnad 103.