Kraftstaden besöker en hyresgäst

Vi har ett varierat utbud av verksamheter bland vår kundbas och vi är stolta över våra hyresgäster och deras bedrifter. När det händer något utöver det vanliga i deras verksamheter vill vi gärna uppmärksamma våra kunder och förmedla vad som är på gång.

Norconsult till ny lokal

Ordet framgångssaga är helt klart applicerbart på vår hyresgäst Norconsult och används även av företaget själva när vi sätter oss ner för att prata om tillväxten, och flytten till ny lokal.

T-engineering

På bara några få år har en liten grupp målmedvetna teknikutvecklare fått stort genomslag för sina idéer, inte bara i Sverige utan också globalt.

Kalasboden

Med rötter från 1963 är Kalasboden en delibutik som funnits med i generationer. Nu tar företaget sitt nästa steg i utvecklingen och expanderar med lokal på Innovatum District.

Norconsult

Norconsult är en norsk koncern med affärsidén att sälja kvalificerade arkitekt-, miljö- och tekniska konsulttjänster inom samhällsbyggnadssektorn.

Acrius

Erbjuder träning med ett brett utbud som sträcker sig från rehab till elit. Det senaste moderna tillskottet i maskinparken är Milon. Träning på Milon innebär korta och effektiva pass i form av cirkelträning. 

Nova Mat & Möten

Under sommaren 2019 genomgick restaurangen på Nova Mat & Möten en stor ombyggnad där mycket fokus har lagts på att visa områdets spännande industrihistoria.

Working

AFRY

I och med detta kontrakt blir Vice President and Head of Business Area Automotive Martin Öman med personal en av de största hyresgästerna som flyttar in i Projekt 103.

Pino & Sal

Restaurangens inriktning är ”Medelhavet” med väl utvalda råvaror och hållbarhet i centrum. Här ska du som gäst kunna äta en god lunch eller à la carte i en fin och personlig miljö.

Godhem Sour Café & Bar

Sour är Godhems brokiga lillasyster som svänger sig mellan mat, musik och möten. Hon kan skifta kostym men behåller alltid samma stadiga grund med hög kvalité, hållbarhet och variation.

Leissner Data

Leissner Data AB har med åren blivit ett känt namn inom branschen för sin expertis och är, med sin start 1969, ett av Sveriges äldsta IT-företag.

Nutra Q

Nutra Qs Sverigekontor väljer att flytta hela sin verksamhet till Trollhättan och Byggnad 103 på Innovatum.

Skandia

Skandia, en nordisk sparkoncern som uppmuntrar privatpersoner och företag att satsa på långsiktligt sparande, har sitt Trollhättekontor till Innovatum.