Fokus på take-away

Kalasboden öppnar på Innovatum District

Med rötter från 1963 är Kalasboden en delibutik som funnits med i människors vardag i generationer
och ett välkänt namn i regionen. Nu tar företaget sitt nästa steg i utvecklingen och expanderar med lokal på Innovatum District.

Läge att expandera

Verksamheten startade i Vänersborg och drivs sedan år 2000 av Stina Skoogh-Berglöf, Patrik Johansson och Rikard Berglöf som efter hand har utökat företaget.

Cateringverksamhet tillsammans med konferens- och festvåning i Lagergrenska huset har varit en del av satsningen och nu väljer man att expandera sin verksamhet ytterligare med lokal på Innovatumområdet.

Det känns väldigt spännande att öppna på Innovatumområdet! Vi har letat ganska länge efter en bra lokal i Trollhättan men har inte riktigt klickat rätt tidigare. Här på Innovatumområdet kändes det helrätt i ett område som ständigt är under utveckling,

Stina Skoogh-Berglöf – Delägare Kalasboden

Fokus på take-away

Kalasboden kommer att servera dagens lunch med allt från sallader till färdig mat och det kommer alltid att finnas ett vegetarisk/veganskt alternativ. Det kommer att erbjudas sittplatser i lokalen men deras fokus ligger på take-away.

Kalasboden kommer också, i och med öppnande på Innovatumområdet, att kunna erbjuda möjligheten att leverera buffé i Trollhättan.