Våra områden

Kraftstaden Fastigheter är stabil partner med stor känsla av omhändertagande.
Nybyggarandan är frodig liksom viljan att alltid vara steget före. På det stora hela är Kraftstaden Fastigheter
en vinnande personlighet som brinner för att fortsätta utvecklas tillsammans med hyresgäster och staden i flera hundra år till.


Vi har ett omfattande fastighetsbestånd där vi erbjuder lokaler för stora som små företag.

Våra fastigheter arrow_forward

Område utifrån behov

Har din verksamhet behov utav bra logistiska möjligheter eller av att vara mitt i smeten?

Lediga lokaler arrow_forward

Nätverkande

Oavsett verksamhetens behov eller placering finns möjlighet till gemenskap och nätverkande.

Gemenskap som kraft arrow_forward

Innovatum District

Innovatum District i Trollhättan är en av Sveriges främsta mötesplatser och ett ledande utvecklingscentrum för tillväxt, forskning och upplevelser. Grundfilosofin är att skapa arenor där människor från skilda verksamheter och med olika perspektiv kan arbeta och verka tillsammans.

Detta historiska område står numera under en ständig och spännande utveckling. De gamla fabrikslokalerna har successivt moderniserats och det sjuder av liv igen, efter att en stor del av den tunga industrin försvunnit. Här uppstår häftiga arkitektoniska möten mellan höga tegelbyggnader med stålbalkar och traverser och ny design i form av glasade fasader och andra nutida inslag.

Här kommer framtidens produkter att uppfinnas, morgondagens tjänster att utvecklas och en ny generations fantasier ta fart. Här får människor plats att bo, upptäcka och leva.

Stallbacka

I våra nyförvärvade lokaler på Stallbacka är det mycket på gång. Här kommer vi fylla på med mer info löpande efterhand saker händer.

Centrum

Trollhättan är en jobbskapande stad där arbetsglädje, stolthet och lokalpatriotism är starka faktorer hos invånarna. Här mixas nytänkande startups med teknikfyllda företag inom olika inriktningar och e-handelsbolag på frammarsch. Alla tillsammans in en historietyngd miljö som vittnar om en svunnen storhetstid.

Trollhättan är just nu inne i en spännande, nyskapande fas av förändring och modernisering. Ett av våra senaste tillskott är byggnaden på Drottningtorget som bland annat inhyser en food court som har kommit att bli en populär mötesplats. Riksväg 44, E45 och Göta Älv går alla genom staden vilket gör Trollhättan till en knutpunkt som heter duga.

Dessutom tar det 55 min med flyg till Stockholm och ynka 35 min med tåg till Göteborg.

Kardanvägen

Skogstorpa industriområde (Kardanvägen) ligger i nordöstra delen av Trollhättan, i nära anslutning till E45 och Rv 44. Här har vi fastigheter som passar för verksamheter med behov av lager, kontor, verkstad och industri.

I området finns också restauranger, fackhandel, träningsanläggning, bensinstation och bilbesiktning. Här finns det gott om parkeringsplatser och lätt för företag med gods att ta sig in och ut på området.

Välkommen att kontakta
Kraftstaden!

Är du intresserad av vad vi kan göra för ditt företag och hur vi kan optimera
för din verksamhet? Kontakta oss så hjälper vi dig!