Välkommen till Trollhättans centrum!

Trollhättan är en handlingskraftig stad och dess centrum är inget undantag. Här hittar du en stadskärna som ständigt söker nya vägar för att utvecklas och skapa intresse för både invånare och besökare. Trollhättan är en fullfjädrad 10-minutersstad vilket innebär att kollektivtrafik, restauranger, affärer, mötesplatser och storslagen natur finns i din direkta närhet.

På den mest centrala platsen i staden finns numera en fantastiskt fin torgbyggnad som ska hjälper till att göra Drottningtorget en naturlig plats att mötas. I byggnaden finns restauranger, turistbyrån Visit Trollhättan Vänersborg, City Trollhättan som med sitt arbete utvecklar Trollhättans stadskärna samt Film i Väst, som inte behöver någon närmare presentation.

Lediga lokaler

Kraftstaden har fastigheter i centrala delarna av Trollhättan och kan hjälpa dig att hitta rätt lokal för din verksamhet. Klicka på länken nedan för att komma till våra lediga lokaler eller skicka en intresseanmälan så tar vi kontakt snarast möjligt.

Restauranger

Utbudet och variationerna är stora i stadskärnan, här finns det något för alla.
I Torgbyggnaden, som är det senaste tillskottet på Drottningtorget,
finns möjligheter till varierad mat och dryck av högsta kvalité.

Restauranger i Torgbyggnaden

möjligheter till möten

Centrala mötesplatser

Runt om i Trollhättan finns mängder av fantastiska lokaler för möten och konferens. I staden är gemenskap och framtidstro något som inte går att ta miste på.

gemenskap som kraft

Nätverk i centrum

De flesta av oss är väl medvetna om värdet av gemenskap. City Trollhättan arbetar för att bevara
och utveckla stadskärnan till en fortsatt levande
och attraktiv plats.

ny stadsdel växer fram

Vårvik

Trollhättans nya stadsdel där klimatsmart, yteffektivt och hållbart står i fokus. Här kommer det att skapas rum för framtidens mötesplatser, bostäder och verksamheter.

En naturlig plats för möten

På den mest centrala platsen i staden finns numera en fantastiskt fin torgbyggnad som ska hjälper till att göra Drottningtorget en naturlig plats att mötas.

I byggnaden finns restauranger, turistbyrån Visit Trollhättan Vänersborg, City Trollhättan som med sitt arbete utvecklar Trollhättans stadskärna samt Film i Väst, som inte behöver någon närmare presentation.

Välkommen att
kontakta Kraftstaden!

Är du intresserad av vad vi kan göra för ditt företag och hur vi kan optimera
för din verksamhet? Kontakta oss så hjälper vi dig!