Vi vet att snacket går. 
Många av er undrar säkert när nya restaurangen på Innovatum-området, Pino & Sal, ska öppna. Vi kan meddela att det kommer att ske mycket snart. Menyn är spikad och den ser spännande ut!

Men först ska köket och logistiken få sig en sista fintrimning för att kunna ta emot alla nyfikna gäster på bästa sätt. Det betyder att man nästa vecka smygöppnar restaurangen för att veckan därpå vara i full gång.

Pino Sal utsida
Pino Sal pizza
Pino Sal pasta

Under tiden vi väntar – lite info om vad det är vi väntar på.
Restaurangens inriktning är ”Medelhavet” med väl utvalda råvaror och hållbarhet i centrum. Här ska du som gäst kunna äta en god lunch eller à la carte i en fin och personlig miljö. Pino & Sal kommer att husera i Kraftstadens nyaste kontorsbyggnad där känslan av modernitet och genomtänkta materialval genomsyrar såväl restaurangen som byggnaden.

Namnet då? Det för oss givetvis också till Medelhavet.  Pino kommer från ordet pinje som är ett vanligt förekommande träd i medelhavsregionen med sina välbekanta pinjenötter.

Sal hämtas från det salta havet som är ständigt närvarande längs hela medelhavskusten. Ambitionen är att Pino & Sal avslappnad miljö där tankarna går till god mat och trevligt sällskap. Man kommer även att erbjuda catering och möjlighet att nyttja restaurangen till fest/nöje och bokningar.