Surdeg löper som en röd tråd genom utbudet

Godhem öppnar nytt i Torgbyggnaden

Snart är det dags för invigning av torgbyggnaden på Drottningtorget och Godhem Sour Café och Bar ser fram emot att ta emot sina första gäster.
Kraftstaden har träffat Thomas Löfgren och Minna Chessa för att höra mer om deras planer.

Brokig lillasyster

Sour är Godhems brokiga lillasyster som svänger sig mellan mat, musik och möten. Omväxlande och träffsäkert tar hon sig an alla målgrupper. Hon kan skifta kostym mellan morgon och kväll men behåller alltid samma stadiga grund med hög kvalité, hållbarhet och variation.

Bra läge att utöka

Godhem firar 3-årsjubileum på Överby i år och redan från start har Thomas och Minna fått frågan om att öppna fler butiker. När det blev aktuellt med lokal i torgbyggnaden kände de att det var ett bra läge för utökning.

Det känns jättebra att få komma till torgbyggnaden! Det har funnits en efterfrågan av vår verksamhet i centrum och det har funnits en önskan från vår sida att bredda oss. Här kan vi bidra till ett levande centrum och har förutsättningar att kunna förverkliga våra planer fullt ut, vilket är spännande.

Minna Chessa – Delägare Godhem Sour

Spännande planer

Hos Sour ligger fokus på pizza och cafésortiment där surdeg löper som en röd tråd genom utbudet. Restaurangchef Ida Johannesson hjälper till att sätta ribban högt med sina 10 års erfarenhet inom restaurang och bar. Här kommer det finnas möjlighet att ta morgonkaffet med nybakt, träffas för fika eller lunch under dagen för att sedan svida om till livemusik och pizzakvällar.

Konstutställningar i samarbete med lokala konstnärer finns det också idéer kring. Sour har många planer och lysande möjligheter att förverkliga dem.

Under vår och sommar öppnar vi för uteservering och en barhylla på ovanvåningen, säger Thomas Löfgren. Med fulla rättigheter kommer Sour vara en naturlig plats att mötas vid morgon som kväll.

Thomas Löfgren – Ägare Godhem Sour Café & Bar

Fokus på hållbart

Thomas och Minnas hjärtefråga för de båda butikerna är hållbarhet och de väljer sina produkter och råvaror med stor omsorg och handlar lokalproducerat i största möjliga mån.

Det ska bli spännande att följa Sour och hennes planer för att bidra till ett attraktivt och levande centrum!