NOVA Mat och Möten skapar nya miljöer

Med en härlig känsla av gemenskap, skön atmosfär och framtidstänk öppnade man dörrarna för lunchgästerna idag. I den förnyade miljön har man satsat på noggrant utvalda material och sittmiljöer som innefattar inslag från dåtid och nutid, alltför att skapa den perfekta känslan.

Skapa en ny miljö

Vid årsskiftet 2017/18 blev Per och Lotta Olofsson 100-procentiga ägare av NOVA Mat och Möten och efter att ha landat i verksamheten kände de båda att de ville få till en förändring i miljön. Efter en workshop i Grebbestad med sina anställda där idéer och önskemål diskuterats, hade planen landat ner i en konkret produkt.

Man ville gå från vänthallskänsla till mer café och restaurang och samtidigt satsa på att kunna erbjuda tillfälliga platser för miljö- och platsombyte i jobbet eller för diverse möten.

Nu erbjuds genomtänkta val av stolar och bord i varierande höjd med en tanke kring lokalens upplägg och företagets utbud. En del av borden i restaurangen och caféet är gjorda i cortenplåt för att förstärka känslan av originalitet och industri. Man hittar även vackra inslag av skiffer, ek och roströda detaljer, allt i härlig harmoni.

– Det viktiga är att skapa en ny miljö för våra gäster att trivas i. Det känns jättebra, avslutar Per Olofsson.

Lokalt och närproducerat

Med önskan att utöka verksamheten har NOVA Mat och Möten även anställt ytterligare en kock. Dessutom satsar man mer på lokal och närproducerad mat och inom kort kommer man även erbjuda ett utökat sortiment av närproducerade produkter över disk i caféet/bageriet.