Om företagarföreningen Innovatum District

Föreningen och dess styrelse, som varit vilande i några år, väcks nu till liv igen i en nygammal konstellation som kommer uppdateras löpande via valberedning efter 1, respektive 2 år för att få ett friskt flöde av kunskap och insikter in i styrelsearbetet.

Styrelsen

Med representanter invalda för att representera distriktets hela spann av företag är vi med och påverkar utvecklingen och deltar aktivt i frågor angelägna för hela staden. Vi är hyresvärden Kraftstadens bollplank när viktiga utvecklingsfrågor behöver stämmas av mot företagarnas synvinkel.

Till denna gruppering är det också möjligt att inkomma med önskemål som du som företagare tror är värdehöjande för delar av sammanhanget eller helheten

Bli medlemsföretag

Villkoren om vad som ingår i medlemskapet för de företag som vill bli medlem i företagarföreningen kommer att bli ett av styrelsens första diskussionsämnen. Klart i nuläget är att alla företag som verkar på Innovatum District är välkomna att bli medlemmar. Vad som ingår till vilken (symbolisk) summa behöver resoneras vidare kring. Information på den här sidan kommer uppdateras så snart första mötet ägt rum.

Frukostmingel

Med jämna mellanrum ges information om aktuella projekt och nya hyresgäster. Vi minglar, samtalar och lyfter nya idéer.

Till mingelbilder (kommer snart) arrow_forward

Workspace

Välkommen till ett co-workingkontor med gemenskap som kraft. Kika nedan och hitta ett alternativ som passar dig.

Läs mer arrow_forward

Välkommen att
kontakta Kraftstaden!

Du har flera kontaktvägar in till Kraftstaden. Det kan vara via en förvaltare, en drifttekniker eller någon av oss på utvecklings- eller marknadsavdelningen. Välkommen till oss med din fråga!