Kraftstaden välkomnar Länsförsäkringar
Älvsborg

Kraftstaden välkomnar Länsförsäkringar Älvsborg Kraftstaden välkomnar Länsförsäkringar Älvsborg till Innovatum District. Med den nya lokalen får nu Länsförsäkringar Älvsborg möjlighet att växa med fler medarbetare på plats i Trollhättan. Idag arbetar drygt 400 personer i Länsförsäkringar Älvsborg och merparten av dessa medarbetare finns på kontoren i Vänersborg och Trollhättan. ”Trollhättan är en framtidsstad som växer, […]

Kraftstaden välkomnar Länsförsäkringar Älvsborg

Kraftstaden välkomnar Länsförsäkringar Älvsborg till Innovatum District. Med den nya lokalen får nu Länsförsäkringar Älvsborg möjlighet att växa med fler medarbetare på plats i Trollhättan.

Länsförsäkringar Älvsborg flyttar till ”Genombrottet” på Innovatum District.

Idag arbetar drygt 400 personer i Länsförsäkringar Älvsborg och merparten av dessa medarbetare finns på kontoren i Vänersborg och Trollhättan.

”Trollhättan är en framtidsstad som växer, som har stora utvecklingsambitioner och är därmed en viktig ort för oss att verka i. På Innovatum District blir vi en del av något större, ett gediget område och mötesplats där samarbetsmöjligheterna med andra ökar”, säger Johanna Svedung, kontorschef i regionen för Trollhättan, Vänersborg och Dalsland.

Den främsta anledningen till Länsförsäkringars flytt är att de önskade fler arbetsplatser att kunna nyttja, nya möjligheter till samverkan och att stärka sin attraktivitet som arbetsgivare ytterligare.

“Vi valde Kraftstaden då de bäst kunde möta de behov och önskemål vi satt upp för oss. Vi ser fram emot att fortsätta vår goda dialog och samarbete med Kraftstaden”, avslutar Johanna Svedung.

“Vi är glada att Länsförsäkringar Älvsborg har valt att flytta in i våra lokaler på Innovatum District och ser fram emot årsskiftet när de är på plats”, säger Marcus Engelbrektsson, uthyrare, Kraftstaden Fastigheter.

Vid frågor, var vänlig kontakta: