Vill du utvecklas och möta framtiden?

Då är Innovatum platsen för dig. Bli en del av ett redan starkt näringsliv. Så om du är ute efter kontor och lokaler med de bästa förutsättningarna att växa i, vänd dig till oss så hjälper vi dig. Behöver lokalen anpassas efter era behov? Ingen fara, det löser vi!

Positiva vibbar, klappar på axeln och glada hejarop. Bli en del av ett spännande sammanhang!

Byt insikter, kunskap och kontakter. Vi har kontor med gemenskap som kraft.

Ta hand om företagets viktigaste komponent och erbjud en perfekt mix av service och omtanke.

Ledande centrum för tillväxt

Innovatum i Trollhättan är en av Sveriges främsta teknikkluster och ett ledande utvecklingscentrum för tillväxt, forskning och upplevelser.

Lokaler för alla verksamheter

Hos oss på Kraftstaden går hållbarhet och moderna lösningar hand i hand. Om ni behöver anpassa lokalen då löser vi det mesta.

Ett rikt serviceutbud

På området finns allt inom räckhåll för att din personal ska trivas. Restauranger, friskvård, frisör och vårdcentral är några av sakerna du kan hitta här.


Vad gör Trollhättan och Innovatum extra speciellt?

Trollhättan ses som en av åtta framtidsstäder enligt undersökning av AFRY.

Hög kompetens inom arbetsliv och lärande. Högt söktryck till platserna på Högskolan Väst.

Innovatum kännetecknas av gemenskap, tillväxt, framtid och starkt driv.

Innovatum är den snabbast växande stadsdelen i Trollhättan med närhet till natur, centrum och pendling.


Ett område med mycket att erbjuda

I området finns förutom Film i Väst och Innovatums science center också forskningscentrum, SAAB-museet, musik- och kulturhus, gymnasieskola, vårdcentral, evenemangsarena, träningsanläggningar, restauranger och bageri. Bland annat.

Drygt 1400 personer är verksamma här och fler aktörer är på väg in. Här byggs dessutom attraktiva bostäder, läs mer om det hos Peab.


Historien finns med oss dagligen

Innovatumområdet har genom historien genomgått många förändringar. Här startade NOHAB, som i mer än 100 år var Trollhättans största och viktigaste företag.

Detta historiska område står numera under en ständig och spännande utveckling. En stor del av den tunga industrin har försvunnit men de gamla fabrikslokalerna har succesivt moderniserats och området sjuder av liv igen.

Här uppstår häftiga arkitektoniska möten mellan höga tegelbyggnader med stålbalkar och traverser och ny design i form av glasade fasader och andra nutida inslag.

Innovatum från Nohabtiden

Välkommen med din intresseanmälan!

Kraftstaden ser fram emot att få höra om just din situation, kontakta Viktor Johansson för att prata uthyrning och lediga lokaler eller fyll i formuläret så kontaktar Viktor dig.