Ny tillförordnad VD

Ny tillförordnad VD Kraftstadens styrelse fattade under torsdagskvällen beslut om att entlediga den tillförordnade vd:n Magnus Ingvarsson från sin tjänst. – Styrelsen är helt enkelt inte nöjda med Magnus leverans, konstaterar styrelsens avgående ordförande, Ricky Karlsson. Ny tillförordnad vd är Sanny Mattelin, som kommer att ha detta uppdrag vid sidan av sitt ordinarie uppdrag som […]

Ny tillförordnad VD

Kraftstadens styrelse fattade under torsdagskvällen beslut om att entlediga den tillförordnade vd:n Magnus Ingvarsson från sin tjänst.

– Styrelsen är helt enkelt inte nöjda med Magnus leverans, konstaterar styrelsens avgående ordförande, Ricky Karlsson.

Ny tillförordnad vd är Sanny Mattelin, som kommer att ha detta uppdrag vid sidan av sitt ordinarie uppdrag som VD för Eidar, fram till dess att en ny VD för Kraftstaden finns på plats. En rekryteringsprocess för en ny VD pågår.

– Jag tog detta uppdrag av omtanke om personalen och under förutsättning att det är under en begränsad tid. Mitt huvudsakliga fokus under den här tiden kommer att vara att skapa stabilitet och kontinuitet för medarbetarna på Kraftstaden och med att forma en långsiktig organisation, säger Sanny Mattelin.

Ev frågor hänvisas till:

Peter Eriksson, ordförande i Trollhättan Stadshus AB, tfn 070-164 24 80

Ricky Karlsson, avgående ordförande i Kraftstadens styrelse, tfn 072-200 13 70

Sanny Mattelin, tf VD Kraftstaden, tfn 070-000 95 85