Workspace – Co-working med bästa nätverkarposition!

Välkommen till ett co-workingkontor beläget mitt i händelsernas centrum, i nybyggda byggnad 103 på Innovatum District. När det inte är corona så samlas här massor av erfarenhet och energi, sådant som gör att du lätt trivs och får precis den energi du behöver för att ta dig själv, din idé, affär eller bolaget till nästa nivå. Här samlas en perfekt mix av startups, entreprenörer och kreatörer att byta insikter, kunskap och kontakter med. Vi blir ett kontor med gemenskap som kraft.

Kom hit och prova på

Sitt här ibland, varje dag eller precis när du behöver. Förmodligen kommer du vilja vara här mest hela tiden.
Kom förbi och känn känslan, så hittar vi ett medlemskap som passar just dig.

Kom förbi och kolla in stället, så förstår du vad vi menar.

Föreslå en tid som passar dig.

Medlemskap

Här får du kollegor även om du arbetar ensam. Sitt här när det passar dig. Förmodligen kommer du vilja sitta här mest hela tiden, tack vare det fina utbytet och energin. Kom förbi och kolla in stället, så förstår du vad vi menar.

Ha tillgång till en arbetsplats, dock ej specifik sådan, med wifi. Slå dig ner i aktiva Grow eller dra dig undan till den lugnare ytan i Flow. Du blir en del av ett oslagbart sammanhang, var så säker.

Pris: 490 kr/vecka

Mer fakta om Workspace

Flow

Tysta kontorsplatser för mer fokuserat arbete. Gardiner, golv och lokal som helhet har dämpande inslag som skapar arbetsro.

Grow

Plats för samtal och samverkan. Lokalen kan också bokas och användas till externa event, dessa bokningar sker via Viktor Johansson.

Värdar

Vi är din hyresvärd och har ett samarbetsavtal med Innovatum Science Park som står för värdskapet i lokalerna och att allt fungerar som det ska.

Konferensrum

Som Workspacemedlem hänvisar vi dig till konferensrummen i intilliggande byggnad, Företagens Hus. Du bokar och betalar separat för din närvaro där via Nova Mat och Möten.

I övrigt finns flertalet gratis mötesmiljöer på Innovatum där du med fördel kan genomföra olika former av möten.

arrow_back arrow_forward

Bläddra bland bilderna för fler vyer från Workspace

Andra Drop Down-platser

Du sitter på första plan i vår lokal med vårt nya koncept, Kraftstaden Workspace. Det blir en arbetsplats likt en co-workingyta med kollegor från olika branscher och olika förutsättningar.

Omgivning

Nohabområdet i Trollhättan, mera känt som Innovatum, är historisk mark som idag fungerar som ett välmående kluster av både näringsliv och privata bostäder.

Service

På området finns bland annat möjlighet till rekreation, hälsa & skönhet samt restaurang & konferensverksamheter.

Välkommen att kontakta oss!

Kraftstaden ser fram emot att få höra om just din situation. 
Kontakta för att prata uthyrning och lediga lokaler eller fyll i intresseanmälan nedan, så återkopplar vi.