Co-working på Innovatum District

Välkommen till Kraftstaden Workspace. Ditt flexibla arbetsrum i ett co-workingkontor beläget mitt i händelsernas centrum. Sitt här ibland, varje dag eller precis när du behöver. Hyr plats efter behov.

Innovatum District når du en helt ny marknad och blir en del av ett häftigt och framåttänkande nätverk. Här får du massor av erfarenhet och energi, sådant som gör att du lätt trivs och får precis den energi du behöver för att ta dig själv, din idé, affär eller bolaget till nästa nivå. Kom förbi och känn känslan, så hittar vi ett medlemskap som passar just dig.

Kraftstaden Workspace logotyp

På Kraftstaden Workspace får du kollegor även om du arbetar på egen hand. Sitt här när det passar dig. Med det givande utbytet och den goa’ energin kommer du förmodligen vilja sitta här mest hela tiden.

Välkommen att kontakta mig för visning.

Blixtsnabbt wifi

Skrivare

Flexibla platser

Bemannad reception

Förvaring

Tyst telefonbås

Miljöcertifierad byggnad

Tillgängligt

Café i anslutning

Flow

Tysta kontorsplatser för mer fokuserat arbete. Gardiner, golv och lokal som helhet har dämpande inslag som skapar arbetsro.

Grow

Plats för samtal och samverkan. Lokalen kan också bokas och användas till externa event, dessa bokningar sker via uthyrare Van Le.

Mångsidiga lokaler

Kraftstaden Workspace hittar du på första plan i miljöcertifierade byggnad 103 som stod klar 2020. Lokaler med co-workingytor med kollegor från olika branscher.

Bra förbindelser

Resan mellan Trollhättans resecentrum och District, tar endast 6 minuter, och går fyra gånger i timmen. Det är fri parkering på hela området och det finns flera laddplatser för elbilar.

Innovatum District

Innovatum District är historisk mark i Trollhättan som idag är ett välmående kluster av både näringsliv, besöksmål och privata bostäder. Här arbetar över 2000 personer, i över 200 olika företag.

Medlemskap

Slå dig ner hos Kraftstaden Workspace för en dag, vecka eller månad – du bestämmer vad som passar dig bäst. Flexibelt och perfekt för hybridarbete!

Här får du tillgång en ledig, roterande arbetsplats med wifi. Slå dig ner i aktiva Grow eller dra dig undan till den lugnare ytan i Flow. Starta en filial till ett huvudkontor lokaliserat på annan ort genom att ta plats i våra co-workingytor. Vill ni kan ni dela på en plats, flera kollegor sinsemellan.

Du blir en del av ett oslagbart sammanhang, var så säker. Receptionen är bemannad under dagtid. Städning och lån av konferenslokal ingår i hyran.

Pris

  • En månad 1960 kronor

Värdar

Kraftstaden Fastigheter är din hyresvärd på Kraftstaden Workspace. Vi samarbetar med Innovatum Science Park som står för värdskapet i lokalerna och att allt fungerar som det ska.

Konferensrum

Utöver lokalen Grow där du kan boka event, kan du också nyttja konferensrummen i Företagens Hus som är en intilliggande byggnad. Du bokar och betalar separat för din närvaro där via Nova Mat och Möten. På Innovatum District finns även flertalet kostnadsfria mötesmiljöer där du med fördel kan genomföra olika former av möten.

Innovatum District ledande centrum för tillväxt.

Sitt mitt i pulsen på Innovatum District

Kunskap föder kunskap. Ett och ett blir tre. Eller kanske 4,5. Exakt så är det på District. Allt kan hända. Och tillåts göra det. Först på plats känner du atmosfären, känslan och pulsen som finns på Innovatum District. Här skapas affärer över gränserna, för att ni råkar ses i restaurangen eller på affärsminglet. Beblanda dig med över 2 000 andra personer och deras nätverk och kunskap.

Bra förbindelser

Café och restauranger

Event

Välkommen att kontakta oss

Kraftstaden ser fram emot att få höra om just din situation. Kontakta Van direkt eller fyll i intresseanmälan nedan, så återkopplar vi.