arrow Created with Sketch. Tillbaka
Typer:
Kontor
Kontorshotell
Områden:
Innovatum District
Yta:
15 m²

Sitt bland likasinnade
– när du känner för det.

Hyr ditt eget kontorsrum, och stäng om dig när du vill. Dela gemensamhetsytor och övriga kostnader med andra. Byggnaden är belägen mitt i hjärtat av Innovatum District.

Den flexibla lösningen med eget kontor från 15 kvm och uppåt.

Boka gärna tid för visning.
Företagens hus centralt placerad på området.
Platsen Innovatum District.

Kontor med 1 – 4 arbetsplatser

Är du på jakt efter ditt första kontor? Kanske är det dags att starta upp en filial i Trollhättan? Är du möjligtvis egenföretagare som vill verka i en miljö tillsammans med likasinnade? Oavsett så är du välkommen till den inkluderande och inspirerande miljön på Företagens hus på Innovatum District.

Receptionen är bemannad under dagtid. Städning och lån av konferenslokal ingår i hyran. Utöver den mängd av småföretagare som huserar här så finner man även större hyresgäster som Trygghetsrådet, Trollhättans Turistbyrå samt Nova Mat & Möten som driver konferensverksamheten i huset.

Välkommen att boka en visning!

arrow_back arrow_forward

Snabbfakta

  • Adress: Åkerssjövägen 10
  • 15 -30 kvm
  • Våning 1-3
  • Hiss
  • God standard
  • Antal arbetsplatser är 1-4 st
  • Ej avdelningsbar
  • Tillträde enligt överenskommelse, beroende på beläggningsgrad.
  • Varmhyra inkl städning.
  • Kontakta oss för prisuppgift

Om lokalen

Driver du en e-handel som du skulle vilja visa upp eller erbjuder du kanske en service till kontorsverksamheter? Oavsett er specifika inriktning så finns här ca 150 kvm fördelat på butiksyta, kontor och gemensamma personalutrymmen. Det finns flera orsaker till att placera ditt kontor i Företagens Hus på Innovatum District. Inte minst för placeringen i ett kokande område men också för affärsmöjligheterna som finns i ett aktivt nätverk som detta.

Omgivning

Precis som för övriga lokaler på Innovatum District så är det nära till träningsanläggning, rehab, vårdcentral, konferensytor, eventlokaler, museum, konsthall samt lunchrestaurang. Givetvis finns även närheten till de vackra promenadstråken längs Trollhätte kanal där många tar en uppfriskande lunchjogg när förhållandena är de rätta.

Service

När bussen går som tätast kan resan till Trollhättans resecentrum, som tar endast 6 minuter, göras fyra gånger i timmen. Det finns många parkeringar och flera laddplatser för elbilar.

Är du intresserad av lokaler i Företagens hus?

Kraftstaden ser fram emot att få höra om just din situation. Kontakta Marcus för att prata uthyrning och lediga lokaler eller klicka på knappen för att fylla i intresseanmälan, så återkopplar vi.