arrow Created with Sketch. Tillbaka
Typer:
Kontor
Områden:
Innovatum District

Co-workingconcept mitt på Innovatum District

Välkommen till ett co-workingkontor beläget mitt i händelsernas centrum.
Här samlas massor av erfarenhet och energi, sådant som gör att du lätt trivs och får precis den energi du behöver för att ta dig själv, din idé, affär eller bolaget till nästa nivå. Här samlas en perfekt mix av startups, entreprenörer och kreatörer att byta insikter, kunskap och kontakter med. Vi blir ett kontor med gemenskap som kraft.

Sitt här ibland, varje dag eller precis när du behöver. Förmodligen kommer du vilja vara här mest hela tiden. Kom förbi och känn känslan, så hittar vi ett medlemskap som passar just dig.

Här får du kollegor även om du arbetar ensam. Sitt här när det passar dig. Förmodligen kommer du vilja sitta här mest hela tiden, tack vare det fina utbytet och energin.

Välkommen att kontakta mig för visning.

Snabböversikt Workspace

Vi har ett lite lugnare rum för mer fokusarbete och ett med lite mer pratutrymme beroende på vad som passar dig bäst för dagen.

Flow

Tysta kontorsplatser för mer fokuserat arbete. Gardiner, golv och lokal som helhet har dämpande inslag som skapar arbetsro.

Grow

Plats för samtal och samverkan. Lokalen kan också bokas och användas till externa event, dessa bokningar sker via Viktor Johansson.

Snabbfakta

  • Entréplan
  • Byggår 2020
  • Hiss finns
  • Tillträde omgående
  • Byggnad 103 på Innovatum

Värdar

Vi är din hyresvärd och har ett samarbetsavtal med Innovatum Science Park som står för värdskapet i lokalerna och att allt fungerar som det ska.

Konferensrum

Som Workspacemedlem hänvisar vi dig till konferensrummen i intilliggande byggnad, Företagens Hus. Du bokar och betalar separat för din närvaro där via
Nova Mat och Möten.

I övrigt finns flertalet gratis mötesmiljöer på Innovatum där du med fördel kan genomföra olika former av möten.

Du sitter på första plan i vår lokal med vårt nya koncept, Kraftstaden Workspace. Det blir en arbetsplats likt en co-workingyta med kollegor från olika branscher och olika förutsättningar.

Omgivning

Nohabområdet i Trollhättan, mera känt som Innovatum District, är historisk mark som idag fungerar som ett välmående kluster av både näringsliv och privata bostäder.

Service

På området finns bland annat möjlighet till rekreation, hälsa & skönhet samt restaurang & konferensverksamheter.

Välkommen att kontakta oss!

Kraftstaden ser fram emot att få höra om just din situation. 
Kontakta oss för att prata uthyrning och lediga lokaler eller fyll i intresseanmälan nedan, så återkopplar vi.