arrow Created with Sketch. Tillbaka

Kraftstaden välkomnar Nutra Q som hyresgäst till Projekt 103!

Nutra Q grundades 2002 i Norge och har sedan starten specialiserat sig på att sälja kosttillskott direkt till konsument med VitaePro som deras största varumärke. 2008 utökades verksamheten till Sverige och Finland. Numera finns företaget även i Danmark, Tjeckien och Holland med fortsatt huvudkontor i Oslo. Deras målsättning är att ge människor en bättre vardag genom hälsosamma kosttillskott.

Flyttar hela sin verksamhet

Nutra Qs Sverigekontor finns för tillfället i Uddevalla men väljer nu att flytta hela sin verksamhet till Trollhättan och in i byggnad 103 på Innovatumområdet. De har under en tid varit på jakt efter en större lokal med mer öppna ytor och bättre arbetsmiljö och fastnade för Innovatumområdets intressanta företagsklimat och innovation. Flytten innebär också bättre kommunikation till Göteborg, vilket företaget efterfrågar både för de anställda men även för rekryteringen.

Vilken är den bästa fördelen med ert nya kontor?
– Kommunikationsvägarna men också ett bra inomhusklimat och öppna landskap samt miljötänket som är genomsyrar hela projektet. Hållbarhet är en viktig del i vår vardag och vi arbetar aktivt med att bli bättre hela tiden, säger Anette Kaisla, Direktör Nutra Q kundservice/County manager på Nutra Q.