Nytt på Drottningtorget!

Vi kan med glädje visa upp den planerade torgbyggnaden och samtidigt berätta om fyra av verksamheterna som till hösten kommer att flytta in i byggnaden.

arrow Created with Sketch. Tillbaka

Vi välkomnar Gourmetkorv, God Mat & Co, City Trollhättan och Visit Trollhättan Vänersborg!

Det containerkoncept vi först planerade till torgbyggnaden har anpassats för att bättre passa de verksamheter som kommer att finnas i byggnaden. Vi behåller modulformatet med boxar som sticker ut men trä är det nya tongivande materialet.

Gourmetkorv

Med ett stort urval på 75 olika sorters korvar, kommer nu det prisbelönta företaget till Trollhättan. Här erbjuds ett äkta hantverk, gjord med hjärta och med de bästa svenska råvarorna som grund. Trollhättan är först ut i företagets expansion genom franchisetagare och har fokus på hög kvalité, hållbarhet och spännande smaker.

God Mat & Co

God Mat & Co. Lokala entreprenören Thomas Löfgrens nya projekt. Vegetarisk snabbmat genom flera olika koncept där Torget kommer bli den första fasta installationen för vårt nya koncept ”Locations”.

City Trollhättan

Vars verksamhet ska förena allmänna och kommersiella intressen för en långsiktig och hållbar utveckling av Trollhättans stadskärna och därmed öka Trollhättans attraktionsvärde. De arbetar ständigt med att samla stadens olika aktörer för att tillsammans aktivt arbeta med stadens utveckling och mot målet Årets stadskärna 2022.

Visit Trollhättan Vänersborg

Turistbyrån flyttar som i ett led av sin utveckling till en mer ändamålsenlig plats för kommande uppdrag. Här kan man få information om det lokala-, regionala och nationella turistutbudet året runt. Man kan även få hjälp med bokning av boende och tips om lokala cykel- och vandringsleder, information om kommande evenemang och mycket mer.

Illustration: Contekton Arkitekter