Avkopplande salong nu på Innovatum District

Thermal Classic Beauty flyttar till Innovatum District Klingar namnet bekant? Thermal Classic Spa byter både namn och lokal – nu är de Thermal Classic Beauty på Innovatum District. Nya är adressen Åkersjövägen 10 och ligger mittemot Innovatum Science Center. Här är gamla och nya kunder välkomna att boka förstklassig hudvård och massage, i en avkopplande […]

Thermal Classic Beauty flyttar till Innovatum District

Klingar namnet bekant? Thermal Classic Spa byter både namn och lokal – nu är de Thermal Classic Beauty på Innovatum District. Nya är adressen Åkersjövägen 10 och ligger mittemot Innovatum Science Center. Här är gamla och nya kunder välkomna att boka förstklassig hudvård och massage, i en avkopplande miljö.

I och med verksamhetens inriktning på skönhets- och friskvård får nu Innovatum District ännu större bredd av fler spännande branscher på ett och samma område. Det är vi på Kraftstaden extra glada för!

Inspiration från Ungern

Charlotta och Peter driver företaget sedan 1996 och har under sina verksamma år haft friskvård som primärt fokus. Deras affärsidé och vision inspireras av rötterna från Ungern och landets långa tradition av hälsa och spa. Salongen erbjuder ett stort utbud av behandlingar inom flera olika områden kopplade till skönhets- och friskvård.

I drygt 20 år har verksamheten befunnit sig i Trollhättans centrum men nu kände ägarna att det var dags för en förändring. Valet föll på Innovatum District och de känner sig väldigt nöjda med beslutet.

Innovatum District är så expansivt. Här händer mycket och vår bransch finns inte representerad. Tack vare de nätverk som finns på District har vi lärt känna flertalet nya företagare, vilket vi tycker är fantastiskt roligt!

Peter Forintos – Ägare Thermal Classic Spa

Boka via hemsidan

Vår nya hyresgäst flyttade in i lokalen i början av februari men väntar på inredningsdelar som tyvärr blivit försenad på grund av transport- och tillverkningsproblem. Men verksamheten är i full gång med behandlingar och bokningar kan göras via hemsidan. Det planeras för invigning men än så länge finns inget spikat datum, så håll utkik, för då väntas firande och fina erbjudanden.

Varmt välkomna till Innovatum District!


Boka in ett besök, eller se vilka behandlingar som erbjuds på Thermal Classic Beauty’s hemsida.