Välkommen till Kardanvägen,
Skogstorpa industriområde!

Kardanvägen ett område med närhet till både E45 och Rv44 med andra ord perfekt placerat för företaget med behov av godstransporter, lager och industri. Har finns stora ytor och bra möjligheter för samverkan.

Här huserar ett stort antal företag inom olika branscher vilket gör området levande. Trollhättan är dessutom en stad där det mesta ligger 10 minuter nära, ifall det skulle vara något du saknar.

Lediga lokaler

Kraftstaden har fastigheter på Kardanvägen och kan hjälpa dig att hitta rätt lokal för din verksamhet. Klicka på länken nedan för att komma till våra lediga lokaler eller skicka en intresseanmälan så tar vi kontakt snarast möjligt.

Restauranger

Hos Kalasköket hittar du ett varierat utbud att vällagd lunch med möjligheter till utkörning. Luncher, konferenser och catering är deras specialité.

Om man känner för att variera sig finns även ett stort utbud i en centrum som ligger några minuter bort.

möjligheter till möten

Möteslokaler i närheten

Runt om i Trollhättan finns mängder av fantastiska lokaler för möten och konferens. På Skogstorpa finns Kalasköket vars specialité är bland annat konferens med salar för både det lilla och stora mötet.

gemenskap som kraft

Nätverk på området

De flesta av oss är väl medvetna om värdet av gemenskap. På Kardanvägen finns en intresseförening som verkar för främja gemensamma intressen och utveckla Skogstorpa som affärsområde.

varför trollhättan

En framtidsstad

Trollhättan har många gånger visat prov på oerhörd handlingskraft. Staden har med besked visat sin handlingskraft efter SAAB-konkursen vilket avspeglar sig socialt såväl som i kultur och näringsliv.

Välkommen att
kontakta Kraftstaden!

Är du intresserad av vad vi kan göra för ditt företag och hur vi kan optimera
för din verksamhet? Kontakta oss så hjälper vi dig.