Bordtennisproffs ska peppa unga i Trollhättan

Bordtennisproffs Kristian Karlsson ny förebild Efter ett lyckat projektår med Kraftstaden Förebild är det nu dags för nästa inspirerande idrottspersonlighet att ta över stafettpinnen för 2022. Vi presenterar stolt Trollhättebördiga Kristian Karlsson, världsmästare i bordtennis! Kraftstaden lyfter förebilder för att stötta idrott bland unga. Genom initiativet hoppas Kraftstaden och Förebilden med gemensamma krafter kunna peppa […]

Bordtennisproffs Kristian Karlsson ny förebild

Efter ett lyckat projektår med Kraftstaden Förebild är det nu dags för nästa inspirerande idrottspersonlighet att ta över stafettpinnen för 2022. Vi presenterar stolt Trollhättebördiga Kristian Karlsson, världsmästare i bordtennis!

Kraftstaden lyfter förebilder för att stötta idrott bland unga. Genom initiativet hoppas Kraftstaden och Förebilden med gemensamma krafter kunna peppa skolungdomar i Trollhättan till att bli mer aktiva inom idrott. Att pränta in att idrotten gör dig till en vinnare, oavsett ambitionsnivå och fallenhet.

– Det är verkligen något jag brinner för eftersom idrott har betytt så mycket för mig genom åren. Man behöver aldrig känna sig ensam när man ägnar sig åt idrott, det finns alltid möjlighet att hitta vänner oavsett om det handlar om lag- eller ensamidrott. Man behöver inte ens tala samma språk, idrotten förenar i sig självt.

Kristian Karlsson, elitbordtennisspelare

Nyfiken på mer om samarbetet med Kristian?

Klicka här för att läsa mer om Kraftstaden Förebild