Från behov till idé
till invigning

Byggprojekt

Kraftstaden Fastigheter arbetar alltid för att snabbt hitta ändamålsenliga lokaler till nuvarande och blivande hyresgäster.
Vi älskar att vara i framkant med projekt utöver det vanliga.


När vi bygger nytt är miljöeffekten en viktig faktor som vi tar hänsyn till, i många fall bygger vi därför våra nyproduktioner enligt miljöcertifieringssystemet Miljöbyggnad med målet att nå totalbetyget Silver.

Våra fyra projektledare är oftast med under hela projektet, det vill säga de projekterar från första förstudiesamtalet och till dess att invigningsbandet är klippt och objektet övergår i förvaltning.

I samarbetet med oss kan du känna dig trygg. Du kan lugnt fortsätta fokusera på din egen verksamhet medan vi hittar lokalen till dig.

Byggprojekt i fokus

Velandas nya skola och förskola

Arbetet med den nya skolan och förskolan i Velanda är i startskedet. Vi uppdaterar löpande med bilder och kort information om byggprojektet.

Våra hyresgäster

Ord från våra hyresgäster

När vi inte har fullt upp med våra egna projekt tar vi oss även an vissa externa uppdrag för Trollhättans Stad eller dess dotterbolag. Kraftstaden Fastigheter har länge varit i framkant när det gäller ny eller ombyggnation.

Vad säger våra hyresgäster om samarbetet?

Alla våra byggprojekt

Här kan du se pågående, avslutade och kommande projekt. Välkommen att kontakta oss om du vill ha mer information.