Kraftstaden Workspace

– flexibelt co-working när det är som bäst.

B0027352

När inte Coronaläge råder så är det nybyggda kontorshuset (103:an) på Innovatum lite av händelsernas centrum på Innovatum. Då huserar här ca 400 personer som ofta beblandar sig med områdets övriga anställda i ett härligt kreativt surr och entreprenörig atmosfär som inte går att ta miste på. Då erbjuder vi dig en plats mitt i smeten – sitt här ibland, varje dag eller precis när du behöver. Hyr per vecka om du så vill. 

Men just nu är det annat som gäller. Vi ställer om våra workspaceytor att möta andra behov som uppstått i dessa tider.  Vi breddar rejält mellan arbetsplatserna och minskar ner på antalet personer som får vistas i lokalen samtidigt.

För dig som inte vill riskera resan till arbetsplatsen långt bort, för dig som inte hittar ro hemmavid eller som vill ur isolationen utan att riskera trängseln som finns på din vanliga arbetsplats –  välkommen att slå dig ner vid någon av våra ytor. Kom hit och prova och känn dig trygg med de Coronasäkrade åtgärder vi vidtagit i lokalerna. Vi sänker också priserna för att kunna möta behoven ytterligare i dessa tider. Vill du ha en visning av kontoret när det är mindre folk på plats, säg till så ordnar vi det.

Just nu: 245 kr/vecka för paket #1 samt 320 kr/vecka för paket #2! Erbjudandet gäller t o m 31/1 2021)

B0027329

På Workspace vill du vara för energin och det viktiga utbytet av erfarenhet och kontakter. Här får du saker att verkligen hända. Oavsett om du snickrar på en affärsidé, är egenföretagare, en del av ett större bolag eller om du bara är nyfiken hittar du garanterat din plats hos Workspace.

Välkommen till ett co-workingkontor med gemenskap som kraft. Det finns flera möjligheter för dig som vill bli en del av Workspace. Kanske vill du ha ditt kontor här permanent eller komma hit då och då? Kika nedan och hitta ett alternativ som passar dig.

B0027160
B0027260
Paket #1
För dig eller er som önskar att att ta del av grundutbudet i Workspace. Ha tillgång till en arbetsplats med wifi utan att ha ett fast kontor. Slå dig ner i den mer aktiva Business Loungen eller dra dig undan till den lugnare ytan i vår Focus Area. Oavsett blir du en del av ett sammanhang, en del av Innovatumområdets entreprenörsanda som inte går att ta miste på. Pris: 490 kr/veck
Paket #2
För dig eller er som önskar att vara en del av Workspace utan att ha fast kontor men med möjlighet att sitta i i vårt kontorslandskap och även ha tillgång till konferensrum. Du blir också inbjuden till event fyllda med kunskap, nya insikter och nya kontakter och blir en viktig del av vårt rejäla nätverk. Pris: 564 kr/vecka det första året, sedan 640/vecka
Paket #3
Du sitter i eget kontor tillsammans med startupbolagen i en perfekt mix av startups, entreprenörer och kreatörer att byta insikter, kunskap och kontakter med. Vi blir ett kontor med gemenskap som kraft. Föreläsningar, mingel och event är en del av vår pulserande vardag. Pris: 4 290 kr/månad (1073 kr /vecka)

Hör av dig

…om du har frågor eller vill komma och kolla in ytorna. Låt oss ta ett förutsättningslöst möte och lyssna av vad ni är ute efter. Kontakta johan.stark@kraftstaden.se  0520-47 45 62 för att boka tid.

Sälj
B0027506
B0027486
Tanja